Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

@skawaaa początki są zawsze bolesne,mi trochę zajeło czasu zanim to opanowałem bez niczyjej pomocy.
Czy jest jeszcze jakaś możliwość żeby na kodi wróciły okładki do filmów w języku polskim ? Bo scraper filmwebu od jakichś dwóch miesięcy już nie pobiera okładek.
Dzień dobry
Witam forumowiczów
Witam Koledzy
Cześć, szukam kogoś kto przeprowadzi mnie przez kodi. Chce kupić jakąś przystawkę do telewizora i ogarnąć telewizję. Interesuje mnie raczej tylko telewizja, YouTube i netflix. Ktoś może pomóc? Wiem, że są różne poradniki, ale tyle tego jest, że nie odnajduje się w tym. Zapłacę Smile
Poziom ustawień tryb ekspercki, testować ustawienia w "Ustawienia Wyświetlania List".
cały dzień siedzę i nie mogę rozkminić jak ustawić żeby się przełączało listę i nie pokazywało okienka z boku z kanałami
zna może ktoś dobrze ott navigator
cześć wszystkim
@rafalmar1981 OK:-) (...a teraz cisza, bo wg niektórych tu się tylko 'merytorycznie' milczy...;-))
@Toov faktycznie masz rację matrix znacznie wolniej "chodzi" a, ten nexus na moim, no ....nazwijmy to TV SmartSmile bardzo fajnie śmiga także jeszcze raz dziękuję za odpowiedź/sugestię
@Toov Dzięki
@gzenio22 przepraszam nie gniewaj się
Wy se jaja robicie? Shout Box nie jest tu od dyskusji na takie tematy jak wy tu wywalacie od dłuższej chwili załóżcie wątek w ktorymś z działów...
Z doświadczenia wiem, że nie ma sie co obawiać, że wyższe wersje Kodi (np. 20.5 Nexus) bedą miały problemy z pracą na Android TV o stosunkowo niskich parametrach. Jest dokładnie odwrotnie: Nexus działa o niebo szybciej od Matrixa na 'starych' Androidach (wiem to), przypuszczam że Omega też.
Zresztą Kodi 21.1 Omega również 'pójdzie' się na Androidzie 7.
Instaluj armeabi-v7a , Kodi 20.5 . Matrixa zostaw już w spokoju.
: Starting Kodi (20.2 (20.2.0) Git:20230629-5f418d0b13). Platform: Android ARM 32-bit info <general>: Using Release Kodi x32 info <general>: Kodi compiled 2023-06-29 by Clang 9.0.9 (By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. a2a1e703c0edb03ba29944e529ccbf457742737b) for Android ARM 32-bit API level 21 (API level 21) info <general>: Running on MTK SMART_TV with Android TV 7.0.0 API level 24, kernel: Linux ARM 32-bit version 3.18.25 info <general>: FFmpeg version/source: 4.4.1-Kodi info <general>: Host CPU: ARMv7 Processor rev 2 (v7l), 4 cores available info <general>: Product: cvt_mt5886_eu_1g, Device: cvt_mt5886_eu_1g, Board: cvt_mt5886_eu_1g - Manufacturer: MTK, Brand: Android, Model: SMART_TV, Hardware: mt5886 info <general>: External storage path = /storage/emulated/0; status = ok info <general>: ARM Features: Neon enabled
wiem kilka długich linijek będzie, a chyba z tego co pamiętam to nie odpowiadasz na PW