@PLDzerghh0 Prace serwisowe do poniedziałku z problemami
Archiwum Shoutboxa
Dlaczego nie działa By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
RD bankowo nie ruszy, stał się antypiracki. Swoją drogą, jeżeli nawet zaistnieją sposoby stremingu według mnie lepiej zostawić w spokoju
wczoraj pisałem do RD, dziś odpisali, że dobrowolnie zwrócą mi kasę - szacunek dla nich! Tak więc śmiało możesz spróbować, także napisać.
tylko pytanie jak będą działały gdy przybędzie parę milionów nowych użytkowników w kilka dni ;-)
"torbox" z tym to raczej ostrożnie gdzieś czytałem że z pół roku im zajmie zanim to niby będzie działać
z tego co wiem tylko Premiumize i torbox.app nie banują. ten drugi to nowy gracz zobaczymy
wszystko się posypało. Panowie jak to jest czy mogę kontem alldebrid podzielić się z kolegą w celu stremingu? Czy w taki sposób alldebrid mnie zbanuje?
sposób płatności trochę lipa nbo albo karta albo krypto... RD pod tym względem był lepszy
podobno "alldebrid.com" jest podobne i można to aktywować we wtyczkach jak Fen czy seren.... ale jeszcze nie sprawdzałem
ma ktoś jakąś porządną alternatywę żeby móc bezproblemowo oglądać filmy na tv?
stremio z Torrentio znowu działa niestety nie wiadomo jak długo... dziś swój projekt porzucił tikipeter główny Dev fen lite coraz więcej złych info