Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

pierwszy rok może trochę dłużej jakoś to działało. Teraz od zacięć po nie działające archiwum to standard
tele to jest najgorsza telewizja z możliwych i mówie to po 3 latach używania
aktualnie otwarta rejestracja na teleele........
@sky02 podziękował bardzo
taki adres mam qrczę polishteam.ru/
Witam jaki jest adres strony PTW.... bo chyba miałem stary
ufff pozdro dobrzy ludzie Big Grin
PTW juz działa
Domena PTW była wykupiona do "Expiry Date: 2024-12-03 11:10:53" jesli ktos cos wie dajcie znac.
teraz to dopiero żacik. Takich jak ja jest dużo, każdy ważny tak samo. I każdemu nie działa.
To był żarcik, zaczepiający o wcześniejszą domenę. A kabel już został naprawiony, jak wiesz. I nic nie wiem w sprawie PTW. @szopns stawiam, że Ty coś więcej, jako jeden z ważniejszych członków PTW ?
A co mają ruscy do dimeny .one? Pytam bo może nie wiem,a skoro piszesz "Wiśnia" o szefie forum, to na bank masz info z pierwszej ręki.
Ruscy przerwali kabel na Bałtyku Wink
Ja tam stawiam, że wróci. Wiśnia tak łatwo nie odpuszcza Wink ps. tymczasowo wszystko zdechło.
qrde - szkoda PTW --- a repo recznie nakładki CMKodi ma ktoś aby dodać ??Tongue
@Albineek Dziękuję za odpowiedź, ciekawe czy będzie jeszcze
Witam.Wie ktoś może co się stało zw strona POLISHTEAM?Nie mogę wejśc na ich stronę?
@rafalmar1981 od kilku dni strona forum i repo nie dziala
Eh, moj system ostatnio mocno niedomaga... Taninx tx9 (s912) z ostatnim coreelec (kodi 19?) i Seren z RD. Dzialalo to bez zarzutu przez dobre 5 lat. Czasami uzywalem innych wtyczek np Asgard gdy mialem problemy z Serenem. Nie śledzę forum, zastanawiam się czy zakup nowego androidboxa w ogle ma jeszcze sens, moze ktos mi pomoc przebrnać przez to co aktualnie warto rozważyc? Hardware, wtyczki, serwisy premium...