Witam jakiego dostawcę tv polecacie
Archiwum Shoutboxa
wysłałem typowi od teleelevidenie vouncher Bitnovo ok 20 grudnia i oczywiście nie doładował do dziś...zajebista ta usługa jest
Jaką apkę polecacie do IPTV? Amazon Fire Stick, aktualnie korzystam z Televizio(premium), ale tam mam wgraną listę Plusx i nie chcę dodawać innych list, co dodatkowo moglibyście polecić? Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam w nowym roku!
Siemka, mam wykupione megogo ale mam Amazon Fire Stick i w ich aplikacji nie mam dużo kanałów. Czy ktoś ma jakiś pomysł jak to rozwiązać?
Jaką apkę polecacie do IPTV? Amazon Fire Stick, aktualnie korzystam z Televizio(premium), ale tam mam wgraną listę Plusx i nie chcę dodawać innych list, co dodatkowo moglibyście polecić? Z góry dziękuję za pomoc! Pozdrawiam w nowym roku!
Przyciski ABCD muszą być zmapowane na poziomie OS, np. w play box 2 wypuścili aktualizacje po którym przyciski działały. W 4 zapewne są nieaktywne, może je samodzielnie zmapować pod co chcesz ale potrzebny jest tvquickactions w wersji pro + trochę wiedzy: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.