Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

Z twoją "aktywnością" zapewne.
pomalu
forum umiera
Witam, ma ktoś na zbyciu slot dożywotni do tivimate?
posiada ktoś wtyczkę do stremio z serialami i filmami z playera, ipli, tvp vod? nie wszystko jest na real debrid
Alternatywa żadna w sumie. Sam używam forumowego epg ale nie pokrywa ono id z iptv-org, dlatego w ramach hobby dzisiaj sobie zacząłem ogarniać własne epg, którym chcę się podzielić. Gdy już wszystko ogarnę to dam stosowny wpis na forum. Pozdrawiam
@RadziuOi Spoko wrzucaj. Tylko w dział EPG, by nie było bajzlu. Fajnie jak będzie alternatywa Smile
Witam. Czy są osoby zainteresowane epg dla iptv-org. Tylko Polska lista. I czy za taką akcję z wrzucaniem linka do innego epg niż od kodiwpigulce.pl nie dostanę soczystego kopa? Pozdrawiam
Szukam wtyczki, która odnajdzie filmy i seriale z lektorem w języku ukraińskim - ktoś coś podpowie?
Po 16 były problemy ale później działo normalnie
Nie
Tak
cze, działa wam rusek ?teleelevidenie ?
Dobry wieczór - mam pytanie odnośnie ustrojstwa zwanego Play Boxem - właśnie rozpakowałem, podłączyłem, wgrałem launchera i pojawia się problem... Czy jest dedykowana aplikacja która odpala telewizję czy żeby oglądać to za co się płaci trzeba korzystać z Playowskiej nakładki? Z góry dziekuję za pomoc!
+1 @sky02
@PLDzerghh0 będzie jak będzie Wink Panowie chyba teraz maję ferie, bo przez 2 tyg nic się nie dzieje w temacie FF3. Brak presji, bo jest FF od @tele które naprawdę zapi... Więc po co się starać. Tak wiem, jestem wredny Wink
@adas13 Tak tez pobrałem i jak na razie jest ok .Chociaż byłem pełen obaw .
tak pytam
Widomo kiedy fanfilm3 nowy
WItam