Archiwum Shoutboxa
Pytam, bo chwilę tu nie zaglądalem
Znów pytasz, jak nie znalazłeś to może nie ma.
ma ktoś dobra wtyczke do stremio z polskimi tresciami?
Witam ?
@lisek98 Polecam Google i znajdziesz darmowe chwilówki
Ma ktoś darmowe m3u polskie ?
czy u Was też nie działa na MTVGuide EPG z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.? Wyskakuje "błąd zainicjowania EPG, plik ma niewłaściwy format XMLTV"
aaa wersja kodi 19,4
Witam czy działa wam wtyczka upc, jest w trzech repozytoriach u mnie nie działa żadna .Wyświetla listę kanałów ale ich nie odpala wyskakuje bląd upc
mam pytanie: czy adres listy (By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.) aktualny jest dla kodi 21, czy może jest zmieniony dla prawidłowego działania. Nie działa mi przewodnik po kanałach
Jest szansa na zostanie testerem FF3? Nie jestem jakimś specem ale swego czasu pomagałem trochę przy m-tvguide. Pozdrawiam
@mi1986 jak chcesz oglądać na 3 urządzeniach w jednym czasie to musisz mieć listę na dwa tv i na jedno ( albo 3 pojedyncze) tylko że jedna lista na profil, a jak teraz nie masz więcej subkont na swoim profilu to ich nie założysz, a dwie listy na jednym profilu grozi wyłapaniem bana
Hej. Pytanko w sprawie plusx. Ktoś się orientuje, czy jeśli chciałbym oglądać tv na 3 telewizorach w tym samym czasie to mogę na jednym koncie wykupić 2 listy - Poland Full HD oraz Poland Full HD (2 devices) ? Dzięki Smile
Nie bać się aktualizacji Chromecast 4K do Android TV 14, działa bez uwag.
ja ostatnio testuje sh365.xyz i polskie kanaly dzialaja calkiem spoko. z pakietu UK czesc nie dziala albo sie wlacza z minute czasem ;p Jest sporo innych ruskich dostawcow, tele ewidetnie upadl na glowe
a no zmienil, i znow rejestracja otwarta
pl kanały już 5 euro
*pakietów
teleelevidenie zmienil ceny pakietó