Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

Hej. Pytanko w sprawie plusx. Ktoś się orientuje, czy jeśli chciałbym oglądać tv na 3 telewizorach w tym samym czasie to mogę na jednym koncie wykupić 2 listy - Poland Full HD oraz Poland Full HD (2 devices) ? Dzięki Smile
Nie bać się aktualizacji Chromecast 4K do Android TV 14, działa bez uwag.
ja ostatnio testuje sh365.xyz i polskie kanaly dzialaja calkiem spoko. z pakietu UK czesc nie dziala albo sie wlacza z minute czasem ;p Jest sporo innych ruskich dostawcow, tele ewidetnie upadl na glowe
a no zmienil, i znow rejestracja otwarta
pl kanały już 5 euro
*pakietów
teleelevidenie zmienil ceny pakietó
Z twoją "aktywnością" zapewne.
pomalu
forum umiera
Witam, ma ktoś na zbyciu slot dożywotni do tivimate?
posiada ktoś wtyczkę do stremio z serialami i filmami z playera, ipli, tvp vod? nie wszystko jest na real debrid
Alternatywa żadna w sumie. Sam używam forumowego epg ale nie pokrywa ono id z iptv-org, dlatego w ramach hobby dzisiaj sobie zacząłem ogarniać własne epg, którym chcę się podzielić. Gdy już wszystko ogarnę to dam stosowny wpis na forum. Pozdrawiam
@RadziuOi Spoko wrzucaj. Tylko w dział EPG, by nie było bajzlu. Fajnie jak będzie alternatywa Smile
Witam. Czy są osoby zainteresowane epg dla iptv-org. Tylko Polska lista. I czy za taką akcję z wrzucaniem linka do innego epg niż od kodiwpigulce.pl nie dostanę soczystego kopa? Pozdrawiam
Szukam wtyczki, która odnajdzie filmy i seriale z lektorem w języku ukraińskim - ktoś coś podpowie?
Po 16 były problemy ale później działo normalnie
Nie
Tak
cze, działa wam rusek ?teleelevidenie ?