Archiwum Shoutboxa
witam ktorś wie jak dobrze zainstalować i odtwarzać MTV Guide na Kodi
a dobra, ja zły link klikłem nieważne ;D
a gdzie zadać w sprawie fanfilmu, który nie wyszukuje poprawnie seriali/filmow/anime? ?
@poko10 Sory, pomyłka z wątkami, chodzi o wątek z FF Mod od @tele tj. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@poco10 Takie pytania zadawaj w wątku do tego przeznaczonym: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
witam mam problem fanfilm pokazuje mi z zaluknij odpowiedz z serwera403 taki komunikat.jak to naprawic .instalowalem z pendraiva
strona z darmowa telewizja bez reejstrowania 150 kanalow By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. za darmo
@Piratex a widzisz... a my tu wszystko za darmo robimy. Jeśli chcesz na tym zarabiać to nie tędy droga i dość szybko się pożegnamy
ale wy tu macie baze wiedzy - aż w szoku jestem
@Tomek Ja to muszę podpiąć pod Robin Hooda - ale to dobrze działa Tongue zbieram już na bilet do dubaju Big Grin
@Zygzaczeq - to już ostatnie ostrzeżenie - nie dość że nie wiadomo o co ci chodzi - to w kółko piszesz o tym samym - działające adresy znajdziesz tam gdzie zawsze - w temacie "Nixs GfX - nowa darmowa telewizja z całego świata w tym PL"
elo, nie ma ani jednej adresów, wszystko brak dostępu, gdzie znajdę działające Adresy portal?
Nie wiem, nie jestem zainteresowany, standardowo czekać na poprawkę.
A jest mozliwy jakis downgrade ?
Wszyscy którzy mieli pecha i zainstalowali tą wycofaną aktualizację, sporo zepsuła nie tylko IPTV.
Ktos ma problemy po aktualizacji do androida 14 na chromecast 4K? Chodzi mi o iptv
Juz działa
Może mają problemy z serwerem?
Miało być czy działa wam?
Witam,działam tb7 w kodi?Wyskajuje błąd serwera 504,odtwarzane przez fanfilm i tb7 player.