Archiwum Shoutboxa
Siema, gdzie mogę wrzucić post o aplikacji na telewizory LG i WebOS? Stworzyłem i dalej udoskonalam aplikacje, ale już jest stabilna wersja w poście bym wszystko opisał, ale nie wiem w jakim dziale, nie ma tu nic o smart TV
@mionuxor u mnie w WP Pilot wyskakuje błąd z logowaniem, jak u Ciebie? Jakie miałeś logowanie, ja po loginie.
Siema mam zapytanie dotyczące televee doładowałem konto 2x10 euro a nadal nie mogę zakupić na stronie ktoś mi wyjaśni może na priv ?
Precując, w sumie to moze być też kwestia wtyczki. Jest komunikat wystąpił błąd gdy chcę kliknąć kategorie we wtyczce fanfilm
Na Lg web os od wczoraj nie działa mi kodi nie mam teraz czasu wgłębiac się bardziej ktoś cos kojarzy? Pliki instalacyjne na tym tv mają już z pół roku może pomoże update? Na androidzie działa.
No to pisz do autora jaki masz błąd - może coś z jakąś zależnością do zbudowania - nikt jak autor apki ci tak dobrze nie pomoże
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. z tego linku zrobic plik apk
No to nikt ci nie pomoże jeśli nie podasz githuba - a jeśli zgłsza się błąd - to pisz na githubie - może ci pomogą
Są pliki na github.com z nich mozna zrobic apk to jest aplikcja na teleofn tylko sa same pliki i mozna po przez android studio lub flutter probowałem sam zrobic apk i sobie zainstalować ale mam blad u siebie na laptopie
a gdzie zadać w sprawie fanfilmu, który nie wyszukuje poprawnie seriali/filmow/anime? ?
@poko10 Sory, pomyłka z wątkami, chodzi o wątek z FF Mod od @tele tj. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.