@Rafix095 Jesteś na forum od 6 lat i taki pościk puściłeś? To że jakiegoś serialu Ci nie znajduje, nie znaczy, że cała wtyczka nie działa. Poza tym nawet tytułu nie podałeś. O logach już nawet nie wspomnę.
Coś więej info o ff beta? Temat zamkniety poza screenami nic więcej nie widać. Rozumiem ze postęp prac idzie jakoś wmiare regularnie i jakieś swiatło na końcu tunelu widać?
Siema, gdzie mogę wrzucić post o aplikacji na telewizory LG i WebOS? Stworzyłem i dalej udoskonalam aplikacje, ale już jest stabilna wersja w poście bym wszystko opisał, ale nie wiem w jakim dziale, nie ma tu nic o smart TV
Na Lg web os od wczoraj nie działa mi kodi nie mam teraz czasu wgłębiac się bardziej ktoś cos kojarzy? Pliki instalacyjne na tym tv mają już z pół roku może pomoże update? Na androidzie działa.
Są pliki na github.com z nich mozna zrobic apk to jest aplikcja na teleofn tylko sa same pliki i mozna po przez android studio lub flutter probowałem sam zrobic apk i sobie zainstalować ale mam blad u siebie na laptopie