Archiwum Shoutboxa
dzień dobry
@Rafix095 Jesteś na forum od 6 lat i taki pościk puściłeś? To że jakiegoś serialu Ci nie znajduje, nie znaczy, że cała wtyczka nie działa. Poza tym nawet tytułu nie podałeś. O logach już nawet nie wspomnę.
Działa wam fanfipm, mi ostatnio nie wyszukuje nic na tb7, przy wyszukiwaniu w przeglądarce serial jest na tb7 a fanfipm nie znajduje
Coś więej info o ff beta? Temat zamkniety poza screenami nic więcej nie widać. Rozumiem ze postęp prac idzie jakoś wmiare regularnie i jakieś swiatło na końcu tunelu widać?
Siema, gdzie mogę wrzucić post o aplikacji na telewizory LG i WebOS? Stworzyłem i dalej udoskonalam aplikacje, ale już jest stabilna wersja w poście bym wszystko opisał, ale nie wiem w jakim dziale, nie ma tu nic o smart TV
@mionuxor u mnie w WP Pilot wyskakuje błąd z logowaniem, jak u Ciebie? Jakie miałeś logowanie, ja po loginie.
@Szymek251 napisz do gościa, jak masz już € na kocie powinieneś mieć opcję zakupu
Siema mam zapytanie dotyczące televee doładowałem konto 2x10 euro a nadal nie mogę zakupić na stronie ktoś mi wyjaśni może na priv ?
Precując, w sumie to moze być też kwestia wtyczki. Jest komunikat wystąpił błąd gdy chcę kliknąć kategorie we wtyczce fanfilm
Na Lg web os od wczoraj nie działa mi kodi nie mam teraz czasu wgłębiac się bardziej ktoś cos kojarzy? Pliki instalacyjne na tym tv mają już z pół roku może pomoże update? Na androidzie działa.
Nie działa.
Działa wam WP Pilot w Kodi?
No to pisz do autora jaki masz błąd - może coś z jakąś zależnością do zbudowania - nikt jak autor apki ci tak dobrze nie pomoże
No to nikt ci nie pomoże jeśli nie podasz githuba - a jeśli zgłsza się błąd - to pisz na githubie - może ci pomogą
Dlatego pytam czy ktos sie zna tutaj i mi ją zrobi i podesle
Są pliki na github.com z nich mozna zrobic apk to jest aplikcja na teleofn tylko sa same pliki i mozna po przez android studio lub flutter probowałem sam zrobic apk i sobie zainstalować ale mam blad u siebie na laptopie
z jakiego githuba? Nie ma w readme instrukcji?