Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

Witam serdecznie. Czy ktoś korzysta z Kodi na Enigma2?
@Szymek251 tak wystarczy kupic nowa liste z tego samego konta
Siema mam pytanie mam u siebie wykupione televenide i chciałbym zrobić bratu czy wystarczy kupić na tym samym koncie drugi pakiet i go tam uruchomić czy trzeba coś więcej kombinować ?
dfffflmfosoeofshsophfpoehropfj
Użyj wersja darmowej aplikacji Proton VPN, ma bezpłatne serwery w 3 krajach, w tym w Europie lokalizacja - Holandia (NL). Powinno działać. Ewentualnie inny płatny VPN, w Europie lokalizacja - Polska (PL).
witam. Mam problem ze stroną e-kino, strona się otwiera ale po próbie odtwarzania filmu pokazuje się komunikat błąd 503 , zaznaczę ze mieszkam w uk. Parę tygodni temu wszystko działało. pozdro
macie tez na coreelec problem z archwium w plusx taki ze odtwarzany program po paru minutach zatrzymuje sie lub przeskakuje na inny?
Overpay i doładowanie przez revolut LT.
panowie mam problem z doładowaniem konta na tv.team ,chcem doładować przez karte , ale nie idzie , cały czas invalid , tez tak macie?
tivimate dobre, ale szkoda że nie można przerzucić jak pisałem niżej
da rade tam wrzucić canalplus? bo wsole w liście oglądać na boxie
mam na zbyciu slot do tivimate
Zgodnie z zapowiedziami - zostało udostępnione repozytorium beta: Instalacja z repozytorium beta: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. . Instalacja wszelkich zależności idzie już automatycznie
skoro masz problem z zainstalowaniem to nie bierz się za testy - poczekaj na finalne wydanie
zainstalowałem ale nadal brak żródeł w większości filmów
no pobieram te 2 pliki na dysk po czym wchodze na kodi repo i nie moge tego znależdz
tych 2 plików z Fanfilm Beta nie idzie zainstalować
sory zielony jestem w stosunku do aktualizacji tego nie mam pojecia jak to zrobić
z tąd ale wersja na kodi 19, 20 i teraz pobrałem nową wersje kodi i pobrałem najnowszą aktualizacje fanfilma tylko niewiem jak ją teraz zainstalować