@Siddini bierz to co kolega niżej napisał i się nie zastanawiaj ewentualnie nokia streaming box 8010 masz na alledrogo za 350
Archiwum Shoutboxa
Jaka przystawka aktualnie najlepsza w cenie do 500 zł ? Zależy mi na odbiorze 4k, dobrze by było jakby było wejście ethernet. Testowałem Mi Box 2 oraz Amazon Fire Sticka 4K Max, czy znajdę coś lepszego bardziej stabilnego? Fire Stick ostatnio lubił łapać zawiachy
Siema jeszcze mam jedno pytanko telewizor lg czy jest opcja aplikacji televizo bądź jakiś odpowiednik
Siema mam pytanie mam u siebie wykupione televenide i chciałbym zrobić bratu czy wystarczy kupić na tym samym koncie drugi pakiet i go tam uruchomić czy trzeba coś więcej kombinować ?
Użyj wersja darmowej aplikacji Proton VPN, ma bezpłatne serwery w 3 krajach, w tym w Europie lokalizacja - Holandia (NL). Powinno działać. Ewentualnie inny płatny VPN, w Europie lokalizacja - Polska (PL).
witam. Mam problem ze stroną e-kino, strona się otwiera ale po próbie odtwarzania filmu pokazuje się komunikat błąd 503 , zaznaczę ze mieszkam w uk. Parę tygodni temu wszystko działało. pozdro
macie tez na coreelec problem z archwium w plusx taki ze odtwarzany program po paru minutach zatrzymuje sie lub przeskakuje na inny?
panowie mam problem z doładowaniem konta na tv.team ,chcem doładować przez karte , ale nie idzie , cały czas invalid , tez tak macie?