Archiwum Shoutboxa
Po zakupie Netflix w przyszłym roku zlikwiduje swoją submarkę HBO Max, czas pokaże.
Jest jakiś sposób na oglądanie republika tv na żywo w kodi za darmo?
Witam
@Rafix095 ale która wersja, beta czy któryś z modów. Jakaś większa ilość szczegółów?
@Łonogrzmot dzieki
Od kilku dni nie działa mi Fanfilm na coreelec. Co jest?
Tak, od 12 listopada u mnie wszystko w porządku.
Witam pobierał ktoś nową aktualizacje 9.2.2 do Shilda ,czasem lepiej zapytać przed
Wystarczy w google to wpisać i jest.
dzień dobry wszystkim, @Theo1313 czy możesz się podzielić tą wtyczką o której wspominasz ?
@afrikolos nie, ale powstała wtyczka AIOStreams Polish do polskich torrentów, wysłałem ci do niej link w wiadomości prywatnej.
@coffee - a wiesz że moderatorzy czasem śpią, czasem jedzą obiad? Czasem w przeciwieństwie do twojej mega aktywności na forum (11 postów w ciągu 5 lat) mają inne zajęcia.
Theo1313 a czy Stremio jest cos podobnego do fanfilm?
@coffee pewnie dlatego, że obecnie większym zainteresowaniem cieszy się Stremio, które jest prostsze w obsłudze.
Nie mowa tutaj o mnie. Mówię między innymi, że brak jest moderacji treści. Zobacz ile botów się pojawiło.
Tak zdecydowanie spadła twoja aktywność.
Aż żal patrzeć co dzieje się z tym forum. :-( Gdzie teraz ludzie siedzą związani z środowiskiem Kodi?
Witam, czy znacie jakiś dodatek do Kodi, który obsługuje torrenty, coś podobnego do Seren, ale tylko do polskich torrentów?
@Redek2137 każdy ma co płaci za nią