Witam czy ktoś podpowie skąd pobrać IPTV Simple wersje 20.13.0.w pliku zip .Doczytałem ze ta wersja ma rozwiązać problem epg w kodi 21 ,ale nie mogę się tego doszukać z góry dzięki za info
Archiwum Shoutboxa
Problem rozwiązany wreszcie repo odpaliło ale nie z adresu ,ale z pliku zip pobranego z tej strony By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Próbowałem też na na KODI 19,4 19,5 ,22 ten sam efekt ,Na Zoomtak T8H ,5,1 bez problemu wszystko śmiga
Witam mam problem Zoomtak M5 PRO, KODI 21 ,najnowsza wersja ze sklepu Play repository K19 się instaluje aktualizuje przy próbie otwarcia nieudane połączenie z repozytorium ,natomiast wersja dla kodi 18 odpala

Po zakupie Netflix w przyszłym roku zlikwiduje swoją submarkę HBO Max, czas pokaże.
@zorro_9 Zerknij w ten wątek By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
@Rafix095 ale która wersja, beta czy któryś z modów. Jakaś większa ilość szczegółów?
Witam pobierał ktoś nową aktualizacje 9.2.2 do Shilda ,czasem lepiej zapytać przed
dzień dobry wszystkim, @Theo1313 czy możesz się podzielić tą wtyczką o której wspominasz ?
@afrikolos nie, ale powstała wtyczka AIOStreams Polish do polskich torrentów, wysłałem ci do niej link w wiadomości prywatnej.
@coffee - a wiesz że moderatorzy czasem śpią, czasem jedzą obiad? Czasem w przeciwieństwie do twojej mega aktywności na forum (11 postów w ciągu 5 lat) mają inne zajęcia.
@coffee pewnie dlatego, że obecnie większym zainteresowaniem cieszy się Stremio, które jest prostsze w obsłudze.
Nie mowa tutaj o mnie. Mówię między innymi, że brak jest moderacji treści. Zobacz ile botów się pojawiło.