Archiwum Shoutboxa
Do czasu aż nie ma nowego to przecież wiadomo że nic się nie zmieniło.
no ale to mógł być stary komunikat przecież po co odrazu taka wrogość i agresja Wink
UPDATE 13 Jan 19:00 UTC: The servers didn't come back up for some reason - we've tried a few things, but that didn't work so we're now working with the hosting provider to resolve this. We don't yet have any timeline for resolution.
no to coś słabo doczytałeś - jasno jest napisane:
a ja się męczę i męczę a teraz to doczytałem czy nadal jest konserwacja serwerów? Smile
Też, macie jakieś problemy z kodi? Zrobilem reset kodiego i niestety nie moge ustawic ani języka, ani nie mogę zainstalować żadnej wersji fanfilm.
spis wtyczek do kodi
Witam : ]
@tele napisz pw do mnie
@Jabuko chwilo jest awaria części serwerów
Czołem, jak chcę zainstalować wtyczkę fanfilm to prakuje pluginów googledrive, youtube, pythone itp. Jak to szybko naprawić?
Witam, Wszystkiego najlepszego w nowym roku!
Najlepszego w Nowym Roku Forowicze i Mirabelki Smile
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla wszystkich użytkowników forum i ich rodzin ! Smile Szczęśliwego 2026 roku życzy Michał
Wszystkim Zdrowych Spokojnych Świąt Bożonarodzeniowych
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia z całego serca życzę Wam, aby ten wyjątkowy czas był pełen miłości, ciepła i radości. Niech magiczna atmosfera wypełni Wasze domy, a wspólne chwile z bliskimi przyniosą Wam wiele szczęścia i spokoju. Życzę Wam, abyście odnaleźli w tych Świętach prawdziwe piękno, prostotę i głęboką radość z bycia razem. Niech Nowy Rok obdarzy Was zdrowiem i pomyślnością!
Generalnie IPTV Simple w kodi 21 jeden jest OK bo można zapokować kilka list .Ale niczym do tego doszedłem zajeło mi to troche czasu ha ha
@Tomek w pewnym sęsie udało się rozwiązac proble .Otż problem był po stronie samej list ze epg nie identyfikowało wszystkich pozycji na liście ,chyba kazdy kanał musi miec oznaczenie PL .No cóż uczymy się całe życie
To wtyczka binarna - jej wersja i plik zip zależy od systemu z którego korzystasz.