Co się dzieje z napiprojekt katalog? Nie pobiera napisów, wyrzuca błąd. Jakaś sugestia?
Archiwum Shoutboxa

Homatics Box 4K Pro nikt jeszcze tutaj fizycznie nie posiada, czekamy na premierę rynkową na AliExpress.

@adrt8v Skąd Ty możesz wiedzieć że "nic szczególnego", pseudo :"porównujesz" wybiórczo suche parametry..
Witam kilka lat temu używałem kodi i chciałbym znowu zacc korzystać. Chce zainstalować na android box. Którą wersję kodu wybrać i skąd zaisnatalować? Tą z google Play ?
Chyba że ja porównuję nie ten co trzeba bo r 4k plus ma właśnie teraz już 4GB RAM
Ten homatics drugi to oprócz pamięci rozbudowanej nic poza tym szczególnego w porównaniu do v1, nawet ilość ram.ta sama
Jakie urządzenie do iptv polecacie w przedziale cenowym 500-600 zł? Zależy mi na tym żeby podpiąć kabel ethernet i jak najwięcej wyciągnąć. No i oczywiście na tym żeby urządzenie nie ścinało. Z góry dziękuję za odpowiedź!
UPDATE 13 Jan 19:00 UTC: The servers didn't come back up for some reason - we've tried a few things, but that didn't work so we're now working with the hosting provider to resolve this. We don't yet have any timeline for resolution.