Zdrowych i spokojnych świąt spędzonych w gronie najbliższych. Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych spokoju, nadziei, radości, pięknej pogody i najsmaczniejszych wielkanocnych przysmaków. Spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych oraz samych miłych chwil w gronie osób, które najbardziej kochacie.
Archiwum Shoutboxa
Revolut ujawni dane piratów internetowych. Nadciąga fala wezwań do sądu: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Hej! Zapraszam na serwer Polish Debrid Community – miejsce stworzone dla fanów wysokiej jakości streamingu. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Najpierw znajdź zródło klientów, bo wbrew pozorom nie jest tak łatwo, a resellerów jest setki, jak nie tysiące, oczywiście nie wszyscy mają tanka, ale też ten tank tak dupy nie urywa, ja mam trexa i jestem zadowolony, moi klienci również. Wiadomo to iptv i zdarzają się awarie, albo jakieś inne problemy, ale jak na iptv to działa elegancko.
Witam. Jak zostac resellerem Tanktv czy 365? Czy ktos ma kontakt? Dzieki za pomoc!
Witam jest jakaś wtyczka playnow do kodi? mam podstawowy abomantent w telefonie może zaczął bym korzystać
Nie wiem jak było wcześniej, bo nie korzystam, ale wszedłem z ciekawości sprawdzić i widzę, że strona włączyła sobie cloudflare, a wtedy jak dobrze wiem wtyczki przestają działać aż do zaktualizowania (zrobienia jakiegoś obejścia)
Najwidoczniej źle szukałeś. Bo jak byś faktycznie wpisał i wszedł na stronę napiprojekt to byś wiedział że strona od kilku dni nie działa.. Ale najwidoczniej niezbyt dokładnie sprawdziłeś.
Co się dzieje z napiprojekt katalog? Nie pobiera napisów, wyrzuca błąd. Jakaś sugestia?