Straciłem masę czasu na walce z Fanfilmem i RD. Może jest jakaś alternatywa? Może warto rozważyć przejście z RD na coś innego? Zależy mi na treściach z dolby vision , dolby atmos i fajnie by było mieć dubbing/lektora lub chociaż napisy.
Archiwum Shoutboxa
Można je rozpoznać na podstawie grup wydających. Jest konfiguracja taka do aiostreams.
Skoro nie są opisane to ciężko je będzie znaleźć i opisać, prawda? Więc nawet jeśli tam są - to sa nie do znalezienia.
Zależy co rozumieć pod pojęciem pokaźny katalog filmów z dubbingiem/lektorem. Ja bym powiedział że raczje RD miał taki. Kwestia wyszukania bo większośc plikó nie jest opisana polish, pol itp.
FanFilm nie współpracuje OBECNIE z systemami RD - kwestia czasu i wprowadzenia kilku rozwiązań. Zresztą samo RD nie ma zbyt pokaźnego katalogu filmów z dubbingiem lektorem.
Czy chciałby mi ktoś pomóc z fanfilmem? Jestem nowincjuszem , mam coreelec w wersji 22. Wykupiłem real-debrid i chciałbym z niego korzystać. Na umbrella mam problem z wyszukiwanie fiilmów z PL dubbingiem/lektorem i zainstalowałem fanfilm. Ten z kolei nie wyszukuje mi filmów z real-debrid.
Decyzją zarządu forum wątki, w których wtyczki nie są dystrybuowane w sposób jawny — czy to poprzez GitHub, czy przez publiczne udostępnianie na forum — zostaną zamknięte. Nie akceptujemy sytuacji, w których dystrybucja odbywa się wyłącznie przez wiadomości prywatne lub zamknięte grona użytkowników. Autorzy takich wątków byli już wielokrotnie proszeni o zmianę sposobu udostępniania swoich materiałów na bardziej przejrzysty i publiczny. Społeczność forum ma opierać się na otwartej wymianie wiedzy i zasobów, a nie na „tajnych kompletach” dostępnych jedynie dla wybranych osób. Jeśli autorzy zdecydują się na publiczne udostępnianie swoich wtyczek, wątki zostaną odblokowane. W przeciwnym razie, po kolejnym tygodniu zostaną usunięte. Decyzja została podjęta i niezależnie od tego, czy komuś się podoba, czy nie — będzie egzekwowana. Wszelkie uwagi mające na celu podważanie tej decyzji lub wywoływanie zbędnych dyskusji na ten temat będą skutkowały ostrzeżeniami.
normalnie - wpisujesz tytuł w wyszukiwarkę i znajdujesz... chyba że zaluknij chowa się za CF - to wtedy zapraszam do tematu o FanFilm By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - w pierwszym poście masz link jak wysłać ciastko do FF
WItam, Jestem początkujący z kodi. Może mi ktoś powiedzieć czy da się szukać danego materiału z zaluknij w FanFilm ?? Proszę o wyrozumiałość.......
Zdrowych i spokojnych świąt spędzonych w gronie najbliższych. Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych spokoju, nadziei, radości, pięknej pogody i najsmaczniejszych wielkanocnych przysmaków. Spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych oraz samych miłych chwil w gronie osób, które najbardziej kochacie.
Revolut ujawni dane piratów internetowych. Nadciąga fala wezwań do sądu: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Hej! Zapraszam na serwer Polish Debrid Community – miejsce stworzone dla fanów wysokiej jakości streamingu. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Najpierw znajdź zródło klientów, bo wbrew pozorom nie jest tak łatwo, a resellerów jest setki, jak nie tysiące, oczywiście nie wszyscy mają tanka, ale też ten tank tak dupy nie urywa, ja mam trexa i jestem zadowolony, moi klienci również. Wiadomo to iptv i zdarzają się awarie, albo jakieś inne problemy, ale jak na iptv to działa elegancko.
Witam. Jak zostac resellerem Tanktv czy 365? Czy ktos ma kontakt? Dzieki za pomoc!
Witam jest jakaś wtyczka playnow do kodi? mam podstawowy abomantent w telefonie może zaczął bym korzystać
Nie wiem jak było wcześniej, bo nie korzystam, ale wszedłem z ciekawości sprawdzić i widzę, że strona włączyła sobie cloudflare, a wtedy jak dobrze wiem wtyczki przestają działać aż do zaktualizowania (zrobienia jakiegoś obejścia)