Archiwum Shoutboxa

Ostatnia czytana | Odznacz wszystkie

Strong/Trex/Dino
@RebA cos innego ?Wink
Dobra ogarnąłem, działa filman
Mam aktualne wszystkie ciasteczka, wpisany poprawny login i hasło. Nie mam premium
U mnie też z filmana nie znajduje, to samo z cda.pl
@dwksc1906 Plusx?
Hej kots jaka alternatywa na telele albo 365tv ?
Znajduje normalnie - trzeba tylko się zalogować na stronie i wyslać ciasteczka. Chyba że się używa zapożyczonych kont, albo jakiś dziwnych aplikacji, to wtedy ma się problem
hej filman dodal blokady jakies ze nie znajduje linkow na fan film?
Szczegóły - jaka wersja fanfilm, jaki materiał szukałeś - najlepiej w odpowiednim wątku By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Niedawno odpaleniem fanfilm się coś zainstalowało - faktycznie pokazało sporo źródeł - natomiast potem znów to samo gdy chciałem obejrzeć kolejny odcinek, tylko 4
Cześć, od 2 dni mi nagle nie wyszukuje linków w fanfilm - tylko 4 z których nie da się odpalić. Wysłałem dziś pierwszy raz ciasteczka np. z filmana by sprawdzić czy coś się zadzieje, lecz nic nie pomogło. Ktoś mógłby pomóc? Trochę zielony jestem w tym
Niestety wszystko wskazuje na to, że tym razem będzie to definitywny koniec RD. Szkoda.. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Tym razem mają trochę większe problemy i mylisz się bo większość serwisów nie operuje z tego samego kraju. Poczekamy zobaczymy
trzeba poczekać tydzień czy dwa...
nie pierwszy raz RD ma problemy jakoś zawsze wracali do działalności jeśli to faktycznie kwestie prawne to większość konkurencji też zaraz je będzie mieć bo większość tycz serwisów z jednego kraju operuje...
RD ma poważne problemy (najprawdopodobniej natury prawnej) o usunęli masę plików. Więcej o tym tutaj By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. proponuję przerzucić się na Torbox lub Premiumize przynajmniej do czasu wyjaśnienia sprawy (a niestety RD nie chce lub nie może współpracować i mimo że sprawa jest znana od kilku dni nie podali wyjaśnienia)
FanFilm na chwilę obecną nie będzie ci działał z żadnym systemem debrid - zostało to celowo wyłączone - będzie taka funkcjonalność, ale nie teraz jeszcze.
Straciłem masę czasu na walce z Fanfilmem i RD. Może jest jakaś alternatywa? Może warto rozważyć przejście z RD na coś innego? Zależy mi na treściach z dolby vision , dolby atmos i fajnie by było mieć dubbing/lektora lub chociaż napisy.
Można je rozpoznać na podstawie grup wydających. Jest konfiguracja taka do aiostreams.