Teraz wszystko działa
Archiwum Shoutboxa
tak - jest błąd - naprawimy - zaś EzMaintance zassij na razie stąd: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Pobieram repository.kodiwpigulce.pl.k19-1.1.zip, instaluje się gdy chcę wejść w repo komunikat 'Nieudane połączenie z repozytrium' - plik pobrany z wątku By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Kodi 21.2
@Tomek zatem z jakiej wtyczki aktualnie korzystasz, jeśli chodzi o pobieranie napisów PL?
Czy posiada ktoś działającą wersję wtyczki Napiprojekt Katalog? Od jakiegoś czasu wyskakuje błąd podczas wyszukiwania napisów. Z góry dziękuję.
mi nie zależy na ubijaniu czegokolwiek - zarząd forum (złożony z kilku osób w tym mnie) podjął taką decyzję. Autorzy mieli szansę na zmianę systemu dystrybucji - skoro nie zrobili tego to im najwyraźniej na tym nie zależało. Mogą dalej się bawić w PW, mogą korzystać z innych forum/grup - ich wybór. Wszelkie modyfikacje, własne wtyczki które są dystrybuowane w sposób jawny dlaej są dostępne i mają swoje tematy.
@Tomek chcesz ubic wszystko "dzis" owe dzialania prerobilismy juz na S4A jezeli mowa o kartkach.
Dla przypomnienia: Decyzją zarządu forum wątki, w których wtyczki nie są dystrybuowane w sposób jawny — czy to poprzez GitHub, czy przez publiczne udostępnianie na forum — zostają zamknięte natychmiastowo. Nie akceptujemy sytuacji, w których dystrybucja odbywa się wyłącznie przez wiadomości prywatne lub zamknięte grona użytkowników. Autorzy takich wątków byli już wielokrotnie proszeni o zmianę sposobu udostępniania swoich materiałów na bardziej przejrzysty i publiczny. Społeczność forum ma opierać się na otwartej wymianie wiedzy i zasobów, a nie na „tajnych kompletach” dostępnych jedynie dla wybranych osób. Jeśli autorzy zdecydują się na publiczne udostępnianie swoich wtyczek, wątki zostaną odblokowane. W przeciwnym razie, po kolejnym tygodniu zostaną usunięte. Decyzja została podjęta i niezależnie od tego, czy komuś się podoba, czy nie — będzie egzekwowana. Wszelkie uwagi mające na celu podważanie tej decyzji lub wywoływanie zbędnych dyskusji na ten temat będą skutkowały ostrzeżeniami.
@greemeck - a możesz podać jak? Pojawiają wam się problemy - nie mówicie co robicie, przez co my nie mamy możliwości reagowania