![]() |
|
Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Pomoc z Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Kodi dla początkujących (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie (/showthread.php?tid=2347) |
Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - tediszyszon - 02-09-2020 Na pytanie ,,na ilu urządzeniach można się zalogować oraz na ilu urządzeniach jednocześnie można oglądać z jeden listy,, dostałem odp: one active device per subscription Wychodzi mi na to że wrzucić listę można na ile się chcę, ale oglądać w tym samym czasie można na jednym urządzeniu? Jak to jest w praktyce? Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka RE: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - mjw - 02-09-2020 Tak jest w praktyce, że trzymaj się tego co napisał. Używaj na jednym urządzeniu jednocześnie bo można wyłapać bana. Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - tediszyszon - 05-09-2020 Jest opcja ustawiania na telefonie android lub mi box odbicia lustrzanego ekranu? Albo w samej aplikacji tivimate? Pytanie pod fame mma ![]() Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka RE: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - sky02 - 05-09-2020 (05-09-2020, 08:24 PM)tediszyszon napisał(a): Jest opcja ustawiania na telefonie android lub mi box odbicia lustrzanego ekranu? Albo w samej aplikacji tivimate? Pytanie pod fame mmaNie wiem nie szukałem nigdy takiego rozwiązania. Ale zastanawia mnie i pytanie do Ciebie. Po co ??? Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - tediszyszon - 06-09-2020 Jak byś oglądał wczoraj fame mma to byś wiedział ![]() ![]() (Podpowiem transmisja leciała w odbiciu lustrzanym) Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - tediszyszon - 07-11-2020 Mam problem z doładowaniem konta, jaką metodą to robicie? Nie było czasem PayPal? Ostatnio robiłem to 3 miesiące temu. I jakoś się udało a teraz nie wiem. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka RE: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - mjw - 07-11-2020 Zawsze place karta revolut. RE: Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - tediszyszon - 07-11-2020 (07-11-2020, 04:00 PM)mjw napisał(a): Zawsze place karta revolut.Z której z tych trzech opcji korzystasz? Naciskając adres mejlowy z trzeciej opcji wyskakuje mi alby odpalić albo PayPal albo Gmail? ![]() Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - zm1c4l - 07-11-2020 Jak masz pod PP podpięte kartę to użyj freekasa zasili Ci od razu. Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka Pomoc w konfiguracji Teleelevidenie - tediszyszon - 07-11-2020 Pod PayPal mam podpiętą kartę revolut...a na tym free-kassa nie mam konta i nie wiem czy chce mieć...wszystko po ruski, nie wiem ocb Edit. Nacisnąłem ten mejl, zalogowałem się do PayPal i zapłaciłem podpiętym revolutem. Ale dałem 3 euro mimo że chyba w nawiasie było że min. 9 euro...zoabczymy co z tego będzie. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka |