![]() |
|
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46) +--- Dział: Aplikacje (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie (/showthread.php?tid=3506) |
RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - bigdamian - 12-01-2022 (05-01-2022, 07:38 PM)dreamwolf napisał(a): Witam wszystkichMógłbyś się podzielić informacją jakie to te dwie aplikacje? RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - koothevan - 12-01-2022 Mine looks like this: ![]() I want it like this ![]() How can I get rid of this: ![]() So it looks like this:
RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - dreamwolf - 12-01-2022 (12-01-2022, 12:15 AM)bigdamian napisał(a):(05-01-2022, 07:38 PM)dreamwolf napisał(a): Witam wszystkichMógłbyś się podzielić informacją jakie to te dwie aplikacje? Live channel i Live channel Launcher 100 razy lepsza od canalu + ich aplikacji no chyba że ktoś ma sat tuner i chce stremować to też rewelacja ale inna apka ![]() (10-01-2022, 10:29 PM)lukulus napisał(a):(05-01-2022, 07:38 PM)dreamwolf napisał(a): Witam wszystkichTak, jest na to sposób, trzeba się skontaktować z infolinią Canal+ i opowiedzieć o swoim problemie. Ja już się kontaktowałem poprzez czat. Powiedzą co trzeba zrobić. Witam Jak masz pisać takie farmazony to lepiej daruj sobie wiesz to pisz a nie to bujaj się bo nic nie wnosisz do sprawy. RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - nightkill16 - 13-01-2022 Zainstalowałem Wolf bez problemu. Dużo prostszy i bardzie ustawialny pod względem kafelków. Mam tylko jedno pytanie czy da się i jak ustawić kafelek do ustawień androida? ktoś pisał w tym wątku w odpowiedzi że można taki sobie ustawić tylko nie opisał jak. Z góry dzięki za pomoc RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - tediszyszon - 13-01-2022 (13-01-2022, 11:02 AM)nightkill16 napisał(a): Zainstalowałem Wolf bez problemu. Dużo prostszy i bardzie ustawialny pod względem kafelków. Mam tylko jedno pytanie czy da się i jak ustawić kafelek do ustawień androida? ktoś pisał w tym wątku w odpowiedzi że można taki sobie ustawić tylko nie opisał jak. Z góry dzięki za pomocJa pytałem o to i dostałem odp że się nie da... Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - zibiiii - 16-01-2022 ![]() Podpowie ktoś jak to powiadomienie wyłączyć(pozbyć się tego) Canal+box pojawia się w momencie zwiększania głośności pilotem Pozdrawiam RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - nightkill16 - 16-01-2022 u mnie taki problem nigdy nie występował zarówno na oryginalnym stocku i teraz na Wolf'ie rownież. RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - zibiiii - 16-01-2022 Ale to jest od początku,po przywróceniu ustawień fabrycznych tak samo,czym to może to być spowodowane . W sumie nie wiem skąd to powiadomienie i dlaczego przy zwiększaniu głośności akurat to wyskakuje. RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - Matheusz - 16-01-2022 Nigdy się z takim powiadomieniem nie spotkałem. Skoro mówisz, że po przywróceniu ust fabrycznych jest to samo, więc to musi być apka systemowa. Wypróbuj to. Wejdź w Ustawienia\Aplikacje\Aplikacje ze specjalnym dostepem\Wyświetlanie nad innymi aplikacjami\ i tutaj wyłączaj po kolei apki i co odzwnaczenie zwiększaj głośność, aby wywoływać t powiadomienie. W końcu może trafisz która apka to powoduje. Obstawiam Canal+ Box albo TV Stack. RE: Launcher Manager - proste wyłączenie domyślnego launchera na tv boxie - ManyPL - 17-01-2022 Jakich używacie widgetów oprócz chronusa? Jeśli próbuję ustawić np z chronusa widget Flex, gdzie jest czas, pogoda, i np kalendarz wyświetla mi tylko czas - jak ustawię osobno widget pogody i kalendarza to działa. |