![]() |
|
Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: TV BOXy i inne urządzenia (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=69) +--- Dział: Dyskusja ogólna (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania (/showthread.php?tid=3524) |
RE: Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania - RebA - 19-10-2022 (19-10-2022, 11:02 AM)Chmielufion napisał(a): Czy jak kupię zablkowany lub wylogowany play box 2 to czy dalej będzie można z niego korzystać?normalnie kupuj boxa bez obaw ze cos nie bedzie dziaalc. bo on tylko zostanie wylogowany z uslug play, ale wszystko pozosatle bedzie dzialac, a wiec dodasz sobie jakies launcher i box dostaje nowe lepsze zycie Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania - michaelred - 19-10-2022 A to nie tutaj ktos linkowal ostatnio "pierwszy zablokowany" box playa? Moga to zdalnie zrobic przeciez. Jezeli tylko wylogowany to wiadomo zaden problem. Wysłane z mojego YAL-L21 przy użyciu Tapatalka RE: Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania - RebA - 19-10-2022 (19-10-2022, 04:35 PM)michaelred napisał(a): A to nie tutaj ktos linkowal ostatnio "pierwszy zablokowany" box playa? Moga to zdalnie zrobic przeciez. Jezeli tylko wylogowany to wiadomo zaden problem.boxy z play now nie sa zablokowane, tylko sa wylogowane z ich uslug typu iptv etc, wgtrywa sie lancher i box jest pelnofunkjonalny RE: Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania - awalon - 26-10-2022 Witam jak pozbyć się okienka za słaby sygnał w tv naziemnej na tv box3 nawet jak jest 100 procent to i tak to wyskakuje RE: Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania - Chmielufion - 28-10-2022 Ja też mam jeszcze dodatkowe pytanie, otóż box zakupiłem. Podłączyłem do internetu, wszystkie aplikacje działają. Zainstalowałem wolfa, jednak aplikacja HDTV ani np: live channels nie wyszukuje żadnych kanałów, pokazuje cały czas siła sygnału 0%, antena działa w 100procentach ponieważ podpinam pod inny dekoder jak i telewizor i wszystko wyszukuje normalnie. Zrobiłem, też jakiś restart z poziomu aplikacji, ustawiłem również rediong z rosji na Polske niestety bez żadnego skutku. Sprzedawca "lombard" w odpowiedzi napisał, że przed wysyłką wszystko działało, myślicie że gniazdo walnięte a może da się zrobić jakiś inny reset który spowoduje, że kanały jak i sygnał się pojawią? Jak ktoś ma jakieś pomysły to czekam. RE: Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania - Adamo169 - 11-12-2022 (26-10-2022, 01:52 PM)awalon napisał(a): Witam jak pozbyć się okienka za słaby sygnał w tv naziemnej na tv box3 nawet jak jest 100 procent to i tak to wyskakujeWitam czy udało ci się jakoś pozbyć tego okienka mam ten sam problem kanały działają bez zakłóceń a komunikat ciągle jest na ekranie RE: Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania - Lemot - 22-12-2022 (03-07-2022, 03:48 PM)David1 napisał(a): Witam, podaję kody niedostępnych przycisków na pilocie w HDTV ułatwiające obsługę. Może komuś się przydadzą. Ktoś miał taki problem, że klawisze skonfigurowane działają tylko do pierwszej zmiany kanału? Później gdy wyjdę z TV i wrócę z powrotem to znów działa do czasu zmiany kanału. Gdy przełącza sie klawiszem zmiany programu problem występuje, gdy wybieram z klawiatury numerycznej wszystko działa. RE: Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania - Matiuy - 14-01-2023 Panowie mam pytanie, kupiłem w cexie wczoraj Play tv box, wszystko działa i jestem zadowolony lecz zastanawia mnie jedno ( liczę że razem rozwiążemy ta zagadkę), jak działa w tym boxie zakładka telewizja ( pytam ponieważ działają mi kanały np: teraz oglądam crime investigation). Box był zresetowany ( pojawił się kreator konfiguracji przy starcie), nie mam wykupionego żadnego pakietu ( oprócz vod TVP i playera TVN). RE: Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania - RebA - 14-01-2023 (14-01-2023, 07:31 PM)Matiuy napisał(a): Panowie mam pytanie, kupiłem w cexie wczoraj Play tv box, wszystko działa i jestem zadowolony lecz zastanawia mnie jedno ( liczę że razem rozwiążemy ta zagadkę), jak działa w tym boxie zakładka telewizja ( pytam ponieważ działają mi kanały np: teraz oglądam crime investigation).ja również mam boxa z pakt ale tych kanałów z play nie korzystam bo mam bogatszą owerte iptv i mam wszystkie kanały [/quote] RE: Play Now TV Box 2 - dylemat dotyczący użytkowania - Matiuy - 14-01-2023 Tylko pytanie jak to wygląda, czy to przestanie działać bo też mam lepszy pakiety ( mam dekoder telewizji evio ( światłowodowa) ) ale kilku kanałów nie mam, m.in c.i Polsat. |