![]() |
|
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46) +--- Dział: Aplikacje (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie (/showthread.php?tid=3506) |
RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Matheusz - 16-03-2024 @Pablo1508 nie da się. RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - ssooqq - 30-03-2024 (11-03-2024, 02:08 AM)ssooqq napisał(a): Super sprawa ten Launcher, ale przy pierwszym uruchomieniu kliknąłem "tylko raz". Jak ustawić aby launcher uruchamiał się za każdym razem po starcie systemu?Ponawiam pytanie, ponieważ w Google nadal nie mogę znaleźć odpowiedzi. Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - bigdamian - 02-04-2024 Zainstaluj na chwilke inny launcher, następnie daj powrót na ekran na pilocie i powinien Ci się wyświetlić monit o wyborze launchera
RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - ssooqq - 02-04-2024 (02-04-2024, 09:17 AM)bigdamian napisał(a): Zainstaluj na chwilke inny launcher, następnie daj powrót na ekran na pilocie i powinien Ci się wyświetlić monit o wyborze launcheraNiestety nic nie wyskakuje. Odinstalowałem nawet wolflaunchera i zainstalowałem ponownie, ale żadnego komunikatu nie otrzymuję. Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - bigdamian - 06-04-2024 A masz zainstalowanego launcher manager? RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - ssooqq - 06-05-2024 (06-04-2024, 02:12 PM)bigdamian napisał(a): A masz zainstalowanego launcher manager?Wolfmanagera mam z nakładką Canal+ RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - bronek105 - 09-05-2024 Zawsze nie miałem problemu z instalacją i konfiguracją tego lunchera, ale kilka dni temu resetowałem boxa i postępując zgodnie z powyższą instrukcją mam problem (Canal+ TV Box / Skyworth HY4001). Po kliknięciu disable stock launcher nie przełącza mi na wolfa. Chwilkę widać jakiś komunikat, ale nie sposób go odczytać, bo trwa to ułamek sekundy. W każdym bądź razie nie mogę skonfigurować wolf launchera na stałe jak miałem wcześniej. Pewnie canal+ wprowadził jakąś aktualizację, która uniemożliwia działanie innego launchera jak stockowy. Ktoś może poradzić jak to ogarnąć? Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - bigdamian - 10-05-2024 @bronek105 a próbowałeś przywrócić ustawienia fabryczne i na nowo zainstalować? RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - bronek105 - 10-05-2024 (10-05-2024, 11:36 AM)bigdamian napisał(a): @bronek105 a próbowałeś przywrócić ustawienia fabryczne i na nowo zainstalować?Nawet dwa razy. O dwa razy za dużo, bo gdybym wcale nie resetował to nie było by przymusowej aktualizacji, której nie można było pominąć. Widocznie przez tą aktualizację wszystko się spaprało. RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Zbigniew - 10-05-2024 (09-05-2024, 09:08 AM)bronek105 napisał(a): Zawsze nie miałem problemu z instalacją i konfiguracją tego lunchera, ale kilka dni temu resetowałem boxa i postępując zgodnie z powyższą instrukcją mam problem (Canal+ TV Box / Skyworth HY4001). Po kliknięciu disable stock launcher nie przełącza mi na wolfa. Chwilkę widać jakiś komunikat, ale nie sposób go odczytać, bo trwa to ułamek sekundy. W każdym bądź razie nie mogę skonfigurować wolf launchera na stałe jak miałem wcześniej. Pewnie canal+ wprowadził jakąś aktualizację, która uniemożliwia działanie innego launchera jak stockowy. Ktoś może poradzić jak to ogarnąć?Spróbuj inną wersję managera tych wersji jest sporo i może któraś to rozwiąże. Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka |