![]() |
|
CANAL+ BOX 4K - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: TV BOXy i inne urządzenia (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=69) +--- Dział: Testy, recenzje, opinie. (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=57) +--- Wątek: CANAL+ BOX 4K (/showthread.php?tid=3676) |
RE: CANAL+ BOX 4K - marys261 - 09-02-2022 (08-02-2022, 07:51 PM)kysiek86 napisał(a): WitamWidzę że masz apke Chronus,możesz dodać plik apk tej apki bo ja już z kilku źródeł ściągałem i po instalacji mi się ona wykrzacza i nie działa RE: CANAL+ BOX 4K - kysiek86 - 09-02-2022 Właśnie ciężko jest to pokazać. Specjalnie zmniejszyłem rozmiar wyświetlanego obrazu. Nie chodzi o czarne pola wokół.. Jak się przybliży zdjęcie to widać jasne ramki wokół samego generowanego obrazu. RE: CANAL+ BOX 4K - Marcinxl - 09-02-2022 (26-05-2021, 02:55 PM)mjw napisał(a): Dotarł do mnie wczoraj box od Canal+ zakupiony za 169 złotych. Widzę, że rozebrałeś tego boxa. Wiesz może jaki chipset ,(model,firma) jest odpowiedzialny za odbiór DVB-T? RE: CANAL+ BOX 4K - ManyPL - 10-02-2022 Czy można zrobić backup aktualnych ustawień aplikacji i ustawień w tym boxie? Na egzemplarzu "domowym" będę chciał zrobić reset aby zlikwidować nieszczęsną blokadę na Tv naziemnej a potem niestety wszystko trzeba ustawić na nowo (dobrze, że chociaż w Tivimate można zrobić backup ustawień ). Jest taka opcja całościowa czy pozostaje instalowanie i wklepywanie wszystkiego po kolei?
RE: CANAL+ BOX 4K - shados - 10-02-2022 Czy ktoś odpalił na boxie serwer samby (smb)? Nie potrafię nic takiego znaleźć więc odpaliłem serwer ftp w X-plore (i w Solid Explorerze - mam płatne wersje obu czyli bez ograniczeń). W telefonie dodałem połączenie, połączyło z serwerem i mogę przeglądać pliki na pendrive podpiętym do boxa. Jednak przy próbie przesłania/usunięcia pliku pojawia się problem, bo nie mogę nic na tym napędzie zapisać. Tak jakbym nie miał uprawnień z zewnątrz. Gdzie mogę nadać takie uprawnienia? I przy okazji pytanie kolejne: czy można zrootować boxa/wgrać inny soft i zachować certyfikaty? L1 powinien zostać, ale co z netflixem? RE: CANAL+ BOX 4K - ManyPL - 10-02-2022 Dopiero jak sformatujesz pena jako pamięć boxa będziesz mógł chyba dopiero przesyłać na niego. RE: CANAL+ BOX 4K - shados - 10-02-2022 czy taki pen sformatowany pod boxem jest też widoczny normalnie pod windowsem? RE: CANAL+ BOX 4K - Łonogrzmot - 10-02-2022 (10-02-2022, 10:32 AM)shados napisał(a): jest też widoczny normalnie pod windowsem?
RE: CANAL+ BOX 4K - shados - 11-02-2022 (10-02-2022, 06:18 PM)Łonogrzmot napisał(a):Rozumiem, że to jest pamięć sformatowana jako pamięć wewnętrzna. Ta sformatowana jako pamięć wymienna to fat32. Czy formatując samodzielnie na exFAT zadziała to pod boxem?(10-02-2022, 10:32 AM)shados napisał(a): jest też widoczny normalnie pod windowsem? RE: CANAL+ BOX 4K - subzero88 - 11-02-2022 Aaa jakieś skróty do ustawień systemowych w tym wolfie idzie zrobic jakieś ładne? No i jak dodać drugą sekcję widżetów. Chciałbym zapytaćo wasz menadzer plikow i najlepszy program do iptv ? Dziękuję ?? |