Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46)
+--- Dział: Aplikacje (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=47)
+--- Wątek: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie (/showthread.php?tid=3506)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - michaelred - 27-06-2025

Na LM (ATV) 1.0.4 apk dziala zmiana. trzeba tam w opcjach ustawic na active i wybrac nowy launcher. Mozna po tym wylaczyc launcher Vectry z ADB, a nawet odinstalowac LM. W samym Projectivy Launcher jest tez opcja nadpisz launcher, ale trzeba wlaczyc ulatwienia dostepu zeby zadzialala imho.
Na dv8519 i dv8988 z najnowszym firmware zadzialalo

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - as1as - 23-07-2025

Dzisiaj zaktualizował się box C+ i wywaliło Wolfa. Ponowne wgranie nie daje rezultatów, nie można wyłączyć stockowego. Ktoś miał podobnie.

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Renegade - 17-08-2025

Coś się zaczęło dziać zaktualizował mi się Play TV Box v2 i zniknął mi LM ponownie nie mogę go zainstalować, przestała mi działać aplikacja PLAY TV pojawił się komunikat, że ta aplikacja nie będzie działać na tym urządzeniu, co ciekawe zniknęła ze sklepu google, jakby celowe działanie PALYa ?, po restarcie skrzynki pojawia się komunikat, że zostałem wylogowany z usługi i pod spodem 3 przyciski APLIKACJE / SPRÓBUJ PONOWNIE / USTAWIENIA

Znalazł może ktoś już jakiś sposób aby zmienić domyślny launcher ?

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Kosmit - 15-10-2025

(17-08-2025, 09:21 PM)Renegade napisał(a): Coś się zaczęło dziać zaktualizował mi się Play TV Box v2 i zniknął mi LM ponownie nie mogę go zainstalować, przestała mi działać aplikacja PLAY TV pojawił się komunikat, że ta aplikacja nie będzie działać na tym urządzeniu, co ciekawe zniknęła ze sklepu google, jakby celowe działanie PALYa ?, po restarcie skrzynki pojawia się komunikat, że zostałem wylogowany z usługi i pod spodem 3 przyciski APLIKACJE / SPRÓBUJ PONOWNIE / USTAWIENIA

Hey
Spróbuj tego managera zainstalować u mnie działa. Trzeba wybrać z listy custom launcher options który launcher ma być aktywny Smile

Pozdro!

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Renegade - 03-11-2025

(15-10-2025, 06:57 PM)Kosmit napisał(a):
(17-08-2025, 09:21 PM)Renegade napisał(a): Coś się zaczęło dziać zaktualizował mi się Play TV Box v2 i zniknął mi LM ponownie nie mogę go zainstalować, przestała mi działać aplikacja PLAY TV pojawił się komunikat, że ta aplikacja nie będzie działać na tym urządzeniu, co ciekawe zniknęła ze sklepu google, jakby celowe działanie PALYa ?, po restarcie skrzynki pojawia się komunikat, że zostałem wylogowany z usługi i pod spodem 3 przyciski APLIKACJE / SPRÓBUJ PONOWNIE / USTAWIENIA

Hey
Spróbuj tego managera zainstalować u mnie działa. Trzeba wybrać z listy custom launcher options który launcher ma być aktywny Smile

Pozdro!

No LM się zainstalował ale przy próbie jego aktywacji mam coś takiego:

[Obrazek: xRMYyZXl.jpeg]

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - RebA - 03-11-2025

(03-11-2025, 08:07 PM)Renegade napisał(a):
(15-10-2025, 06:57 PM)Kosmit napisał(a):

Hey

Pozdro!

No LM się zainstalował ale przy próbie jego aktywacji mam coś takiego:

wlacz w ustawieniach debugowanie usb

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Renegade - 03-11-2025

(03-11-2025, 08:08 PM)RebA napisał(a):
(03-11-2025, 08:07 PM)Renegade napisał(a): No LM się zainstalował ale przy próbie jego aktywacji mam coś takiego:

wlacz w ustawieniach debugowanie usb

Ooo i to jest to dzięki, to jeszcze 2 sprawy do pełni szczęścia czy jest działający Wolf i jak zainstalować aplikację PLAY NOW TV Smile

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - gego102@wp.pl - 14-11-2025

Kupiłem używkę Play Box ten okrągły i pisze wylogowany .można tylko aplikacje oglądać  zainstalowałem Mochi tv i Live chanel i na nie mogę wyszukać kanałów naziemnych a antenę mam podpiętą jak te kanały wyszukać ? Najgorsze to że z dysku zewnętrznego file menager nie widzi żadnej aplikacji do zainstalowania.

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - y20_pl - 09-12-2025

(14-11-2025, 10:39 PM)gego102@wp.pl napisał(a): Kupiłem używkę Play Box ten okrągły i pisze wylogowany .można tylko aplikacje oglądać  zainstalowałem Mochi tv i Live chanel i na nie mogę wyszukać kanałów naziemnych a antenę mam podpiętą jak te kanały wyszukać ? Najgorsze to że z dysku zewnętrznego  file menager nie widzi żadnej aplikacji do zainstalowania.

Spróbuj zainstalować Live Channels, na moim play now box 3 DVB-T2 działa bez problemu, może twój też ogarnie

RE: Launcher Manager-wyłącz domyślny launchera na tv boxie - Dipolarny - 15-12-2025

Cześć, instalował ktoś WL na boxie Strong LEAP-S3 PRO?
Zainstalowałem i launcher i nie działa to w pełni, tivimate działa po odpala się po starcie systemu, ale nie mogę po nim nawigować, Niby poruszam się góra i dół, ale i tak nie mogę nic wybrać, coś nie tak zaistalowałem?

Wcześniej miałem WF na boxie od canal + i działał idealnie, a android tv to jakaś porażka Big Grin