Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
lista kanałów m3u - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Android/AndroidTV (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=46)
+--- Dział: Pomoc & Poradniki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=48)
+--- Wątek: lista kanałów m3u (/showthread.php?tid=565)

RE: lista kanałów m3u - zelka91 - 25-12-2019

Niecałe 2 godziny korzystając z Revolut poprzez link.

RE: lista kanałów m3u - grzesiekho - 25-12-2019

Hmm ja czekam od wczoraj i nic.
Zauważyłem jednak ze bitcoin przelał typowi kasę w dolarach a nie ojro. Nie wiem czy to będzie miało jakieś znaczenie.

Z innej beczki. Czy ktoś z was próbował odzyskać kasę od televidenie w razie problemów czy to już stracona kasa?

RE: lista kanałów m3u - adrt8v - 25-12-2019

Nie panikuj. To tylko od wczoraj czekasz.

RE: lista kanałów m3u - grzesiekho - 26-12-2019

Dzięki wszystkim za pomoc. Lista lata jak złoto. Przy odpowiedniej konfiguracji działa z live Channels na mi box.

Zapytam jednak czy wy również macie ten problem z głośnością na niektórych kanałach. Lipa że są tak głośne i w żaden sposób nie idzie ich ściszyć. Chyba że szanowni koledzy znają jakiś sposób na to?

RE: lista kanałów m3u - wtyczka86 - 28-12-2019

OK udało się zakupić listę z teleelevidenie Smile

Niestety Samsung ze sklepu usunął smart iptv i zainstalowałem homei ptv i niestety nie działa epg. Ktoś korzysta z home iptv i wie jak zrobić aby działało epg?

RE: lista kanałów m3u - tompatrz - 28-12-2019

(28-12-2019, 06:50 PM)wtyczka86 napisał(a): OK udało się zakupić listę z teleelevidenie Smile

Niestety Samsung ze sklepu usunął smart iptv i zainstalowałem homei ptv i niestety nie działa epg. Ktoś korzysta z home iptv i wie jak zrobić aby działało epg?

Niestety ten jedyny w miare działający na samsungu program ma mało ustawień. Na dodatek u mnie kanalów nawet nie mogę zmieniać cyframi. Jak jest u Ciebie? Może zna ktoś inny sensowny program na samsunga tv tizen 5.0 ?

lista kanałów m3u - bigtoy - 29-12-2019

U szwagra zainstalowałem SS player, spoza sklepu Samsunga (Google podpowie jak), fakt że nie ma możliwości dodania zewnętrznego epg ale wbudowane ogarnia z 80% kanałów.
Dziwna rzecz z tym smart iptv, że niby usunięte szwagier też ma tizena i 3 dni temu było, tylko że płatne.

Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka

lista kanałów m3u - as1as - 30-12-2019

Do usunięcia

Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka

RE: lista kanałów m3u - dano - 30-12-2019

Jeszcze raz witam wszystkich. Mam pytanko.
Korzystał ktoś z listy ALL+PL (509) teleevidenie? Zawiera ona wszystkie kanały (PL) (218) czy tylko część? Mogą być jakieś różnice w działaniu?

RE: lista kanałów m3u - Tomek - 30-12-2019

(26-12-2019, 08:20 AM)grzesiekho napisał(a): Dzięki wszystkim za pomoc. Lista lata jak złoto. Przy odpowiedniej konfiguracji działa z live Channels na mi box.

Zapytam jednak czy wy również macie ten problem z głośnością na niektórych kanałach. Lipa że są tak głośne i w żaden sposób nie idzie ich ściszyć. Chyba że szanowni koledzy znają jakiś sposób na to?

Część kanałów ma audio w 2.0 część w 5.1 - musisz się pobawić w ustawieniach audio w kodi - da się to w miarę unormalizować.