![]() |
|
Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Kodi (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=31) +--- Dział: Skórki (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=33) +--- Wątek: Arctic: Zephyr 2 - Resurrection (/showthread.php?tid=3687) |
RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 05-07-2021 (05-07-2021, 07:00 AM)DenDy napisał(a): @"enefem" ja nie mogę edytować postów użytkowników, ale widzę że masz błąd w kodzie.O kurde, faktycznie. Dzięki ![]() Wszystko robię w takim pośpiechu, że połowy rzeczy nie ogarniam
RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - agaton111 - 05-07-2021 Witam Skórka ekstra. Dzięki za ogrom wykonanej pracy. Jakby to nie był problem ,proszę o aktywowanie przycisku "INFO" za pomocą myszki. Oczywiście działa z Klawiatury "I".Jak dla mnie przyciemnienie jest zbyt wielkie no ale to rzecz gustu. Więc o gustach nie rozmawiajmy. Pozdrawiam. RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 05-07-2021 (05-07-2021, 09:17 AM)agaton111 napisał(a): WitamCoś się obrazek nie wyświetla ![]() Co do aktywacji przycisku myszką, muszę najpierw sprawdzić czy to w ogóle wykonalne
RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - remekb - 05-07-2021 Mam jeszcze pytanie w związku z konfiguracją, choć wydaje mi się, że to raczej nie kwestia skóry... Mianowicie, dodałem w menu startowym jako pozycję kanał YT, jednak po dodaniu jego zawartości jako widżet oprócz filmów wyświetlają się także pozycje typu: "Listy odtwarzania", "Szukaj", "Na żywo"... W przypadku, gdy jako widżet ustawię pozycję "Moje subskrypcje" wyświetlają się tylko filmy - czyli tak, jak chcę. Podejrzewam, że jest to uzależnione od wtyczki YouTube, ale pomyślałem, że może da się to jakoś obejść z poziomu skóry. ![]() Z góry dzięki za pomoc
RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 05-07-2021 (05-07-2021, 01:09 PM)remekb napisał(a): Mam jeszcze pytanie w związku z konfiguracją, choć wydaje mi się, że to raczej nie kwestia skóry...Szczerze mówiąc ciężko mi powiedzieć jak to obejść. W ustawieniach wtyczki Youtube można wyłączyć poszczególne foldery. Być może to by rozwiązało problem. Niestety, ale pewnie wtedy stracisz możliwość wejścia do tych katalogów. Hmm... Gdyby to dało się zrobić z poziomu skórki to nie byłoby problemu, bo jakoś byśmy to wymodzili ![]() Kiedy ustawiasz widget, ten po prostu wskazuje na daną ścieżkę, z której pobierana jest zawartość i wyświetlana. Tak mi się wydaje, że oprócz wyłączenia tych folderów, nie ma innej opcji :/ RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - agaton111 - 05-07-2021 Dzięki za odpowiedz. Co do obrazka to powinien być ten:
RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 05-07-2021 (05-07-2021, 03:13 PM)agaton111 napisał(a): Dzięki za odpowiedz.Inne kontrolki rozumiem, że da się aktywować za pomocą myszki? RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - agaton111 - 05-07-2021 Tak można aktywować. Zależy , co oglądamy, na TV oczywiście nie działają kontrolki przewijania. Mnie zależy na "info", które na innych wtyczkach da się aktywować myszką. Przerabiam wtyczkę do list odtwarzania i tym przyciskiem wyświetlam info o odtwarzanym materiale. Pozdrawiam Agaton111 RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - heppen_ - 05-07-2021 (05-07-2021, 05:50 PM)agaton111 napisał(a): Tak można aktywować. Zależy , co oglądamy, na TV oczywiście nie działają kontrolki przewijania.Ok, rozumiem. Postaram się to ogarnąć
RE: [Kodi 19 Matrix] Arctic: Zephyr 2 - Resurrection - xianixTJE - 05-07-2021 (19-06-2021, 09:42 AM)enefem napisał(a):Witam...(19-06-2021, 08:55 AM)kris777 napisał(a): Zainstalowałem skórkę na moim HTPC / LibreElec najnowszy build nightly 19 matrix .... i niestety skórka wisi już prawie 15 minut z napisem : Arctic Zypher 2 Resu. kółko kręci się w kółko ale żadnej reakcji i poprawnej instalacji w/w. Teraz muszę jakoś to odinstalować bo po restarcie jest to samo :-(Dzięki za informację. Prawdopodobnie wystarczyło tylko przeładować skórkę. Dokładnie identyczna sytuacja jak u kolegi wyżej... Z tym że u mnie jest Android TV (Android 7)... Instalacja z repozytorium podanych w pierwszym poście... Instalacja na czystym Kodi że sklepu 19.1... Wszystkie opisane porady nie pomogły... Wciąż strona startowa z info ze jest inicjalizacja skórki... |