Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki.
Seriale na Netflix - Wersja do druku

+- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl)
+-- Dział: Luźno (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=38)
+--- Dział: Seriale (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=42)
+--- Wątek: Seriale na Netflix (/showthread.php?tid=12)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: Seriale na Netflix - binder - 04-09-2017

"The Expanse"

[Obrazek: 20160224-theexpansepromo-455px.jpg]

Akcja The Expanse rozgrywa się 200 lat w przyszłości, a w jej centrum leży sprawa zaginionej kobiety. Bohaterami są Jim Holden, zastępca dowódcy statku Canterbury, który zajmuje się holowaniem brył lodu z Pierścieni Saturna do zajmujących się górnictwem i wydobyciem minerałów Stacji Pasa Asteroid, oraz detektyw Miller, który poszukuje zaginionej. Kiedy wiedziony tropem trafia do Scopuli i sympatyzującego z buntownikami Holdena, zaczyna zdawać sobie sprawę, że dziewczyna może być kluczem do wszystkiego. Układowi Słonecznemu grozi wojna.

Trailer:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

7 powodów by oglądać:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

5!

RE: Seriale na Netflix - Bundzaj - 04-09-2017

Expanse naprawdę dobry serial S-F jeden z lepszych seriali ostatnich lat jeśli chodzi o kosmos Smile

Jutro może w końcu znajdę chwilę czasu aby zrobić wątek prawowity o serialach S-F właśnie żeby nie było szukania i kombinowania i można było się podzielić ich większą ilością Wink

RE: Seriale na Netflix - topiotr - 21-12-2017

Gdzie znajde dzialajacy Dark bo co sie porobilo z wtyczkami a mam do dokonczenia .

RE: Seriale na Netflix - zm1c4l - 21-12-2017

Możesz obejrzeć z wtyczki Exodus albo Covenant jeśli z ramica nie działają Ci.

RE: Seriale na Netflix - topiotr - 21-12-2017

(21-12-2017, 04:04 PM)zm1c4l napisał(a): Możesz obejrzeć z wtyczki Exodus albo Covenant jeśli z ramica nie działają Ci.

Pytanie czy w Polskim bo nie moge znalesc tylko napisy

RE: Seriale na Netflix - zm1c4l - 21-12-2017

W ustawieniach exodus możesz ustawić by zbierało linki z polskich źródeł.

RE: Seriale na Netflix - topiotr - 22-12-2017

(21-12-2017, 09:57 PM)zm1c4l napisał(a): W ustawieniach exodus możesz ustawić by zbierało linki z polskich źródeł.

Dziekuje za pomoc. Idealnie mnie naprowadziles . Nawet nie wiedzialem ze sa takie mozliwosci.

RE: Seriale na Netflix - dar@chm - 04-01-2018

(27-08-2017, 09:22 PM)endżi napisał(a): Co ciekawego polecacie do obejrzenia na Netflixie? Do premiery trzeciego sezonu Narcos jeszcze trochę, więc czymś trzeba wypełnić ten czas

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Polecam nowy serial sensacyjny na Netflixie Modliszka. Nie można się oderwać!

Seriale na Netflix - pAblosik - 08-01-2018

Ostatnio skończyłem Dark. Fajny film jeśli komuś niemiecki język nie przeszkadza

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

RE: Seriale na Netflix - veritas2309 - 03-03-2018

Dark mega fajny. Ozark nie jest zły ale za bardzo mi zalatuje Breaking Bad a w moim mniemaniu, tego serialu nic nie przebiło do tej pory. Z netflixsowych serialów polecam Mindhunter a nie z netflixowych Breaking Bad i Synowie Anarchii.