![]() |
|
Seriale na Netflix - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Luźno (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=38) +--- Dział: Seriale (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=42) +--- Wątek: Seriale na Netflix (/showthread.php?tid=12) |
RE: Seriale na Netflix - binder - 04-09-2017 "The Expanse" ![]() Akcja The Expanse rozgrywa się 200 lat w przyszłości, a w jej centrum leży sprawa zaginionej kobiety. Bohaterami są Jim Holden, zastępca dowódcy statku Canterbury, który zajmuje się holowaniem brył lodu z Pierścieni Saturna do zajmujących się górnictwem i wydobyciem minerałów Stacji Pasa Asteroid, oraz detektyw Miller, który poszukuje zaginionej. Kiedy wiedziony tropem trafia do Scopuli i sympatyzującego z buntownikami Holdena, zaczyna zdawać sobie sprawę, że dziewczyna może być kluczem do wszystkiego. Układowi Słonecznemu grozi wojna. Trailer: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. 7 powodów by oglądać: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. 5! RE: Seriale na Netflix - Bundzaj - 04-09-2017 Expanse naprawdę dobry serial S-F jeden z lepszych seriali ostatnich lat jeśli chodzi o kosmos Jutro może w końcu znajdę chwilę czasu aby zrobić wątek prawowity o serialach S-F właśnie żeby nie było szukania i kombinowania i można było się podzielić ich większą ilością
RE: Seriale na Netflix - topiotr - 21-12-2017 Gdzie znajde dzialajacy Dark bo co sie porobilo z wtyczkami a mam do dokonczenia . RE: Seriale na Netflix - zm1c4l - 21-12-2017 Możesz obejrzeć z wtyczki Exodus albo Covenant jeśli z ramica nie działają Ci. RE: Seriale na Netflix - topiotr - 21-12-2017 (21-12-2017, 04:04 PM)zm1c4l napisał(a): Możesz obejrzeć z wtyczki Exodus albo Covenant jeśli z ramica nie działają Ci. Pytanie czy w Polskim bo nie moge znalesc tylko napisy RE: Seriale na Netflix - zm1c4l - 21-12-2017 W ustawieniach exodus możesz ustawić by zbierało linki z polskich źródeł. RE: Seriale na Netflix - topiotr - 22-12-2017 (21-12-2017, 09:57 PM)zm1c4l napisał(a): W ustawieniach exodus możesz ustawić by zbierało linki z polskich źródeł. Dziekuje za pomoc. Idealnie mnie naprowadziles . Nawet nie wiedzialem ze sa takie mozliwosci. RE: Seriale na Netflix - dar@chm - 04-01-2018 (27-08-2017, 09:22 PM)endżi napisał(a): Co ciekawego polecacie do obejrzenia na Netflixie? Do premiery trzeciego sezonu Narcos jeszcze trochę, więc czymś trzeba wypełnić ten czas Polecam nowy serial sensacyjny na Netflixie Modliszka. Nie można się oderwać! Seriale na Netflix - pAblosik - 08-01-2018 Ostatnio skończyłem Dark. Fajny film jeśli komuś niemiecki język nie przeszkadza Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka RE: Seriale na Netflix - veritas2309 - 03-03-2018 Dark mega fajny. Ozark nie jest zły ale za bardzo mi zalatuje Breaking Bad a w moim mniemaniu, tego serialu nic nie przebiło do tej pory. Z netflixsowych serialów polecam Mindhunter a nie z netflixowych Breaking Bad i Synowie Anarchii. |