![]() |
|
Seriale na Netflix - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: Luźno (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=38) +--- Dział: Seriale (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=42) +--- Wątek: Seriale na Netflix (/showthread.php?tid=12) |
RE: Seriale na Netflix - Łonogrzmot - 07-11-2020 (07-11-2020, 03:04 PM)redhunter napisał(a): dyktował No i po co to pustosłowie demagogiczno/populistyczne ![]() Łonogrzmot napisał(a):proponuję Okay, wystarczy tej "łopatologii", i zaśmiecania zacnego tematu zbędnym OT...teraz i tak "rządzi" Canal+ z serialem "Król"
RE: Seriale na Netflix - redhunter - 07-11-2020 A właśnie. Na Netflixie można obejrzeć pięć sezonów wybitnego serialu Peaky Blinders. To uczta dla każdego kinomaniaka. I właśnie Król jest przez recenzentów porównywany do tego serialu. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. RE: Seriale na Netflix - Łonogrzmot - 12-12-2020 ![]()
Seriale na Netflix - kampaw - 13-12-2020 Star Trek Discovery By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Wchodzi gładko. ![]() ![]() Sent from my MI 9 Transparent Edition using Tapatalk Locke&Key By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ![]() Sent from my MI 9 Transparent Edition using Tapatalk Locke&Key By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ![]() Sent from my MI 9 Transparent Edition using Tapatalk W Cieniu Księżyca By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ![]() Sent from my MI 9 Transparent Edition using Tapatalk The Old Guard By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ![]() Sent from my MI 9 Transparent Edition using Tapatalk Another Life By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ![]() Sent from my MI 9 Transparent Edition using Tapatalk Alienists By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ![]() Sent from my MI 9 Transparent Edition using Tapatalk Mindhunter By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Naprawdę godny! ![]() Sent from my MI 9 Transparent Edition using Tapatalk The Rain By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ![]() Sent from my MI 9 Transparent Edition using Tapatalk Znaki By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ![]() Sent from my MI 9 Transparent Edition using Tapatalk Ultraviolet By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ![]() Sent from my MI 9 Transparent Edition using Tapatalk Rangarok By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ![]() Sent from my MI 9 Transparent Edition using Tapatalk Kierunek Noc By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ![]() Sent from my MI 9 Transparent Edition using Tapatalk Pine Gap By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. ![]() Sent from my MI 9 Transparent Edition using Tapatalk RE: Seriale na Netflix - jon1022 - 14-12-2020 Czy to jakaś płatna reklama Netflixa?? RE: Seriale na Netflix - redhunter - 04-02-2021 Lupin Serial chwalony, z dobrymi recenzjami no to się skusiłem. Po pierwszym odcinku niestety jak dla mnie żadnej rewelacji nie ma. Niestety gra aktorska taka sobie, opowiedziana historia też trochę naiwna. Taki średniak co najwyżej. RE: Seriale na Netflix - Łonogrzmot - 17-02-2021 ![]() Małe miasteczko + duży las + szemrane lokalne układy = niezłe jaja, dobrze że wszystkie odcinki dostępne na raz, dosłownie "na raz" bo tak wciąga
RE: Seriale na Netflix - Łonogrzmot - 21-02-2021 ![]() Europa w 2074 roku, Źródlanie, Wrony, Szkarłatni, Atlantydzi, czarny sześcian, bardzo sympatyczny serial, taki fajny "przerywnik" w oczekiwaniu na kolejne odcinki Snowpiercer
RE: Seriale na Netflix - redhunter - 06-03-2021 (17-02-2021, 07:04 AM)Łonogrzmot napisał(a):O dzięki. Tego spróbuję. RE: Seriale na Netflix - redhunter - 15-03-2021 Niedługo na N coś od twórców Domu z papieru By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. |