![]() |
|
Plik m3u stworzony przez kodi do włączenia w tivimaye - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: TV BOXy i inne urządzenia (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=69) +--- Dział: Dyskusja ogólna (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=35) +--- Wątek: Plik m3u stworzony przez kodi do włączenia w tivimaye (/showthread.php?tid=6040) Strony:
1
2
|
Plik m3u stworzony przez kodi do włączenia w tivimaye - Adek89 - 03-02-2025 Cześć, mam dodatek UPC i jestem tam zalogowany, chciałbym aby móc oglądać kanały przez tivimaye ponieważ jest po prostu lepsze od kodi jak i samej apki UPC. Czy jest opcja żeby po zrobieniu pliku m3u przez kodi ( jest taka opcja) działało to w tivimaye? Jak mam dodane kilka do ulubionych ty link wygląda tak samo tylko format pliku się zmienia. Ktoś ma jakiś pomysł? Tak wygląda przykładowy link #EXTINF:0 tvg-id="TVN24 HD" tvg-logo="https://staticqbr-prod-pl.gnp.cloud.upctv.pl/image-service/ImagesEPG/EventImages/4825.f.de74c8a18c2edb5fceaf930395f5dbe3d3d5c5f6.png",TVN24 HD plugin://plugin.video.upc2/?mode=playChanList&cid=TVN_24_HD ![]()
RE: Plik m3u stworzony przez kodi do włączenia w tivimaye - Toov - 03-02-2025 (03-02-2025, 12:55 PM)Adek89 napisał(a): Cześć, mam dodatek UPC i jestem tam zalogowany, chciałbym aby móc oglądać kanały przez tivimaye ponieważ jest po prostu lepsze od kodi jak i samej apki UPC. Czy jest opcja żeby po zrobieniu pliku m3u przez kodi ( jest taka opcja) działało to w tivimaye? Jak mam dodane kilka do ulubionych ty link wygląda tak samo tylko format pliku się zmienia. Ktoś ma jakiś pomysł? Tak wygląda przykładowy link To jest lista stworzona przez dodatek UPC dla Kodi i wymaga tego dodatku do działania. Dlatego nie odpalisz jej nigdzie poza Kodi. RE: Plik m3u stworzony przez kodi do włączenia w tivimaye - Adek89 - 03-02-2025 (03-02-2025, 01:37 PM)Toov napisał(a):Czyli nie ma, żadnego sposobu żeby jakoś sam, serwer wyciągnąć i dać w m3u?(03-02-2025, 12:55 PM)Adek89 napisał(a): Cześć, mam dodatek UPC i jestem tam zalogowany, chciałbym aby móc oglądać kanały przez tivimaye ponieważ jest po prostu lepsze od kodi jak i samej apki UPC. Czy jest opcja żeby po zrobieniu pliku m3u przez kodi ( jest taka opcja) działało to w tivimaye? Jak mam dodane kilka do ulubionych ty link wygląda tak samo tylko format pliku się zmienia. Ktoś ma jakiś pomysł? Tak wygląda przykładowy link RE: Plik m3u stworzony przez kodi do włączenia w tivimaye - 477112 - 03-02-2025 Jest. Ale nikt ci nie napiszę publicznie instrukcji bo zaraz uszczelnią. Wyguglaj: kodiprop, clearkey, video streaming downloading forum i wszystko se złożysz do kupy. RE: Plik m3u stworzony przez kodi do włączenia w tivimaye - Adek89 - 03-02-2025 (03-02-2025, 07:34 PM)477112 napisał(a): Jest. Ale nikt ci nie napiszę publicznie instrukcji bo zaraz uszczelnią.Ok spróbuję albo wrócę na, pw ? RE: Plik m3u stworzony przez kodi do włączenia w tivimaye - adas13 - 08-02-2025 I przywita cie token. Narazie Adas RE: Plik m3u stworzony przez kodi do włączenia w tivimaye - 477112 - 08-02-2025 To se kupi/napisze skrypt który dzwoni do api i przerzuci to przez własny serwer czy o11/xaccel'a. Nie traktuj adaś wszystkich jako ułomków, a siebie jako posiadacza jakieś super-tajemnej wiedzy. Tak było na lakim, sat4all a teraz panoszysz się tutaj ze swoimi pół-słówkami. Drogie zabawki i pół słówka, cały adaś emigrant. Dreambox goliath już wyszedł czy nadal czekasz, żeby euraski wydać?! xD RE: Plik m3u stworzony przez kodi do włączenia w tivimaye - adas13 - 08-02-2025 Wiec duzo pracy go czeka, i jeszcze musi usunac backdoor-y, milo sie zrobilo ze wszedzie cie poznaja Narazie Adas RE: Plik m3u stworzony przez kodi do włączenia w tivimaye - 477112 - 09-02-2025 Jak pogugla to znajdzie link gdzie jest opisany backdoor w publicznym o11 i jaki url trzeba zblokować. Cała adaś, wejdzie gdzie popadnie, popisze czego on to nie ma w postaci półsłówek, a jak ktoś coś odkryje to zacznie pisać, że nie rób tego i owego bo ja tylko mam i tylko ja mogę. RE: Plik m3u stworzony przez kodi do włączenia w tivimaye - adas13 - 05-04-2025 Sie Panie nagadales, ale zero efektow. ![]() Narazie Adas |