![]() |
|
Lista TVTeam - nazwy kanałów + epg + picon - Wersja do druku +- Forum społeczności kodiwpigulce.pl - wszystko o Kodi! Polskie wtyczki, dodatki, poradniki. (https://forum.kodiwpigulce.pl) +-- Dział: EPG.OVH (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Dział: Aktualizacje i zmiany (https://forum.kodiwpigulce.pl/forumdisplay.php?fid=66) +--- Wątek: Lista TVTeam - nazwy kanałów + epg + picon (/showthread.php?tid=6135) |
Lista TVTeam - nazwy kanałów + epg + picon - yascoos - 13-03-2025 Poszukałem nieco informacji w temacie poprawnego działania naszego EPG z tą listą, i już wiem że problem tkwi w dodaniu odpowiednich nazw kanałów. TVteam to chyba dość popularna u nas lista, więc pozwoliłem sobie założyć wątek z informacjami o nazwach kanałów, na których lista EPG.OVH nie działa. Jeśli autorzy EPG.OVG zachcą dodać te kilka linijek, to z pewnością wiele osób będzie wdzięcznych. PL: Canal+ 360 HD PL: Canal+ Extra 1 HD PL: Canal+ Extra 2 HD PL: Canal+ Extra 3 HD PL: Canal+ Extra 4 HD PL: Film Cafe HD PL: FOX HD PL: Fox Comedy PL: Lifetime PL: Polsat Sport 1 HD PL: Polsat Sport 2 HD PL: Polsat Sport 3 HD PL: TV Republika PL: Wydarzenia 24 HD Podziękowania z góry z wysłuchanie prośby i za świetną pracę. RE: Lista TVTeam - nazwy kanałów + epg + picon - Kameleon1 - 13-03-2025 (13-03-2025, 12:09 PM)yascoos napisał(a): Poszukałem nieco informacji w temacie poprawnego działania naszego EPG z tą listą, i już wiem że problem tkwi w dodaniu odpowiednich nazw kanałów. TVteam to chyba dość popularna u nas lista, więc pozwoliłem sobie założyć wątek z informacjami o nazwach kanałów, na których lista EPG.OVH nie działa.U Mnie na Tivimate działa EPG na tych kanałach może dlatego że usunąłem początkowe prefiksy "PL:" w ustawieniach tivimate... RE: Lista TVTeam - nazwy kanałów + epg + picon - sky02 - 13-03-2025 Ok dodam, nie wszyscy jadą na Tivimate. Jutro widoczne poprawki. Pozdrawiam
RE: Lista TVTeam - nazwy kanałów + epg + picon - yascoos - 13-03-2025 (13-03-2025, 03:23 PM)sky02 napisał(a): Ok dodam, nie wszyscy jadą na Tivimate. Jutro widoczne poprawki.To prawda. Ja, jak nazwa forum zobowiązuje, oglądam na Kodi. Dzięki za podjęcie tematu, dam znać jutro czy wszystko zadziała. RE: Lista TVTeam - nazwy kanałów + epg + picon - yascoos - 14-03-2025 Z wielką radochą mogę potwierdzić, że wymienione w pierwszym poście kanały, mają od dzić działające EPG i PICONy. Wielkie dzięki! RE: Lista TVTeam - nazwy kanałów + epg + picon - piraciskoo - 18-12-2025 (13-03-2025, 03:23 PM)sky02 napisał(a): Ok dodam, nie wszyscy jadą na Tivimate. Jutro widoczne poprawki. Witam serdecznie. Czy jest szansa na dodanie: <channel id="Love Nature 4K"> <display-name lang="pl">PL: Love Nature UHD</display-name> <channel id=" TravelXP.eu"> <display-name lang="pl">PL: Travelxp 4k</display-name> <channel id="Museum UHD"> <display-name lang="pl">PL: Museum 4K</display-name> <channel id="MYZEN.TV"> <display-name lang="pl">PL: MyZen TV UHD</display-name> <channel id="FX"> <display-name lang="pl">PL: FX HD</display-name> <channel id="DTX"> <display-name lang="pl">PL: Discovery Turbo Xtra HD</display-name> <channel id="Polsat Sport Extra 1"> <display-name lang="pl">PL: Polsat Sport Extra 1 HD</display-name> <channel id="Polsat Sport Extra 2"> <display-name lang="pl">PL: Polsat Sport Extra 2 HD</display-name> <channel id="Polsat Sport Extra 3"> <display-name lang="pl">PL: Polsat Sport Extra 3 HD</display-name> <channel id="Polsat Sport Extra 4"> <display-name lang="pl">PL: Polsat Sport Extra 4 HD</display-name> <channel id="Polo TV"> <display-name lang="pl">PL: Polo TV HD</display-name> <channel id="Polsat X"> <display-name lang="pl">PL: Polsat X HD</display-name> <channel id="Polsat Film 2"> <display-name lang="pl">PL: Polsat Film 2 HD</display-name> <channel id="FX Comedy"> <display-name lang="pl">PL: FX Comedy</display-name> <channel id="Paramount Channel"> <display-name lang="pl">PL: Paramount Network HD</display-name> <channel id="POLSAT NEWS 2"> <display-name lang="pl">PL: Polsat News 2 HD</display-name> Z góry bardzo dziękuję. |