25-12-2024, 05:17 PM
Można gdzieś jesscze pobrać owa skórkę?
|
Skin Cosmic dla Kodi 19+
|
|
25-12-2024, 05:17 PM
Można gdzieś jesscze pobrać owa skórkę?
REKLAMA:
26-12-2024, 05:34 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-12-2024, 09:22 AM przez arkady1964.)
@Adek89 Na tej stronie:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. są podane do pobrania pliki ZIP Cosmic w wersji 1.065 dla Kodi 20 i Kodi 21, z tej strony podaję też pliki poniżej. Dla Kodi 20 Nexus: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Dla Kodi 21 Omega: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Uwaga! Jest to tylko początkowa, wstępna "reanimacja" tej skórki, nie wiem czy crow7653 i AchillesPunks będą dalej coś robili w kierunku wsparcia dla tej skórki, ale dla chcących potestować tę skórkę istnieje taka możliwość po instalacji z plików ZIP na Kodi. Ja ze swej strony polecam skórkę AZ2:R, która jest prosta w obsłudze i do tego ma wielką funkcjonalność. Co ważne ma bardzo duże wsparcie od @DenDy i jego współpracowników. Ma to naprawdę olbrzymie znaczenie dla korzystania ze skórki, ponieważ przez cały czas są poprawki błędów i dodawane są nowe funkcje. Dla lubiących zmiany motywów i kolorów dobrą skórką zawsze będzie Titan Mod, dla tej skórki jest duże wsparcie od strony opiekuna tej skórki Fuchs2468. Jednak koncepcyjnie najbliżej do Cosmic trochę podobna jest AZ2:R (mam na myśli prostotę obsługi) i właśnie tę skórkę zdecydowanie polecam gdyby był problem z używaniem Cosmic na Kodi 21 Omega. Pozdrawiam Edycja. Dla Kodi 21 Omega: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Zainstalowałem dla szybkiego testu skórkę Cosmic na Android TV, co ciekawe z pliku ZIP zainstalowała się bez żadnego problemu tj. nie było monitu o wymagane zależności (ma chyba podobne zależności jak AZ2:R), działa też bez większego problemu, ale obsługa na Android TV jest bardzo utrudniona, działa dużo gorzej jak w AZ2:R lub Titan Mod. Myślę, że na Windows z nawigacją myszką byłoby lepiej, niż na Android TV pilotem. @Adek89 Jeżeli używasz do Kodi systemu operacyjnego Android TV, to po tym teście nie polecam skórki Cosmic dla tego systemu, gdyż tak jak pisałem powyżej, polecam skórkę AZ2:R, która nawet w interfejsie jest znacznie zbliżona do Cosmic i AZ2:R jest super przyjazna w obsłudze dla Android TV oraz wciąż staje się coraz lepsza. Jest dostępna do pobrania skórką Cosmic, każdy może ją przetestować, tak jak AZ2:R, Titan Mod lub inną skórkę i wybrać to co najbardziej mu pasuje na Kodi... Podziękowali: Adek89
30-12-2024, 01:35 PM
(26-12-2024, 05:34 AM)arkady1964 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.O ok dzięki za, tak, obszerne info, mam, box android tv więc tylko pilot bez, myszki ( nei mam, chęci się, bawić w, odpinanie, od pc i przepinanie co chwilę. Podziękowali: arkady1964
1
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|