@
totomasz
Miało być TURBO a wyszło SLOW MOTION x 10
Masz bardzo dużo pluginow - może któryś gryzie się.
Najlepiej jakbyś zrobił czystą instalację samego Kodi i po kolei wgrywać sobie potrzebne wtyczki , bo może z wielu już nie potrzebujesz korzystać.
Ale to się wiąże z ustawianiem wszystkiego od nowa, więc trochę zabawy będzie.
Albo możesz próbować wyłączać wtyczki, bez ich odinstalowywania - wtedy nie tracisz danych i jak włączysz ponownie, to zapisane wcześniej dane zostaną przywrócone.
Wtyczka na pewno działa, więc musisz sam zdecydować co jest dla ciebie priorytetem.
Ewentualnie zainstaluj sobie Kodi na laptopie i zacznij od zainstalowania wtyczki FanFilm z repozytorium. Potem zainstaluj aktualizacje z załączników. I zobaczysz czy warto robić porządek na swoim boxie z Androidem.
Tylko jeśli miałeś na laptopie wcześniej Kodi, to możesz też mieć problem z profilem, więc dobrze byłoby, abyś zmienił nazwę lub usunął folder profilu Kodiego - w Windowsie znajdziesz go w lokalizacji %appdata%
@
totomasz
Jeszcze raz popatrzyłem w logi i:
- komunikat ""Błąd. Brak danych logowania. Sprawdź ustawienia wtyczki." - to od [nopremium.py] wystąpił błąd: No authtoken provided - ale nie wiem dlaczego.
- źródło, które chciałeś odtworzyć mogło mieć niektywny link - sprawdziłem i nie wszystkie się odpalają dla tego tytułu
- nie wiem dlaczego tak długa, bo aż 5 minutowa, przerwa nastąpiła przy próbie uruchomienia wtyczki - kiedyś miałem coś dziwnego na Android TV jak miałem zaznaczone, aby czyścił Cache co ileś tam godzin i chyba musiałem dać na 0 bo mi często coś się Kodi zawieszało przy wyjściu. Ale nie wiem, czy to dobry trop.
Jak zależy Ci na sortowaniu, to zainstaluj wersję NIE turbo (bo może to turbo w twojej konfiguracji sprawia problemy)
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Podziękowali:
arkady1964,
totomasz