@Tomek, właśnie mimo tego że jest podświetlony wiersz Dodatki i czy kliknę w Dodatki czy też w OK które jest nieaktywne to nie mam możliwości pobrania repetytorium od Autora. Na stronie Autora możemy przeczytać że
Też tak zrobiłem, tyle że dałem swoją nazwę Dodatki. Następnie...
Wybrałem opcje Zainstaluj z pliku ZIP jak możemy zobaczyć na screenie, mam aktywną opcję instalowanie wtczyczek z nieznanych źródeł, a nie mogę zainstalować Repetytorium.
@lolo99 w trzy kropki (...) raczej nie z racji że cofniemy się - wyjdzie się z opcji Zainstaluj z pliku ZIP.
Spróbuje zainstalować przenosząc plik ZIP do wewnętrznej pamięci.
A czy jest możliwość usunięcia dodanego wiersza Dodatki z listy "Zainstaluj z pliku zip?.
Cytat:Ustawienia (ikona koło zębate) > Menedżer plików > Dodaj żródło W oknie dialogowym należy zastosować wniosek na wiersz i wprowadzić adres url repozytorium: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. W polu "Wprowadź podstawowe tego źródło mediów” wstawistość żródła (repozytorium) np. mtr81
Też tak zrobiłem, tyle że dałem swoją nazwę Dodatki. Następnie...
Cytat:Z menu głównego przejścia do „Dodatki”, a następnie klina znajdującego się (jedna z trzech ikon nad menu po lewej stronie ekranu) i wybierz opcję „Zainstaluj z pliku zip”. W tym przypadku może pojawić się prosba o oprogramowanie wtyczek z nieznanych źródeł. Jeśli zostanie to przyjęte przez użytkownika, ponownie wybierz „Zainstaluj z pliku zip”. W uruchomieniu okna dialogowego zainstalowanego w punkcie centralnym repozytorium (mtr81) i w późniejszym pliku repozytorium „repository.mtr81.zip”. Udane podłączenie repozytorium potwierdza stosowny komunikat.
Wybrałem opcje Zainstaluj z pliku ZIP jak możemy zobaczyć na screenie, mam aktywną opcję instalowanie wtczyczek z nieznanych źródeł, a nie mogę zainstalować Repetytorium.
@lolo99 w trzy kropki (...) raczej nie z racji że cofniemy się - wyjdzie się z opcji Zainstaluj z pliku ZIP.
Spróbuje zainstalować przenosząc plik ZIP do wewnętrznej pamięci.
A czy jest możliwość usunięcia dodanego wiersza Dodatki z listy "Zainstaluj z pliku zip?.
Pozdrawiam,
Artur
Artur