Nie ma skąd wziąć tych danych - czyli jaki film/serial wyszedł na bluray - tmdb nie udostępnia tego typu informacji (a jest to główny serwis na którym opiera się FF - zarówno ten który jest dostępny jak i ten który powstaje)
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Można to ogarnąć natomiast listami trakt - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - przykładowa dla filmów które mają edycje Bluray (wiadomo - nie wszystkie - tylko te które autor danej listy dodał). Jak autoryzujesz się w trakt a na stronie polubisz daną listę to pojawi się ona w Moje Filmy/Listy
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Można to ogarnąć natomiast listami trakt - By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. - przykładowa dla filmów które mają edycje Bluray (wiadomo - nie wszystkie - tylko te które autor danej listy dodał). Jak autoryzujesz się w trakt a na stronie polubisz daną listę to pojawi się ona w Moje Filmy/Listy
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...