03-12-2024, 10:57 AM
ekino działa, nawet wczoraj oglądałem film na wtyczce bez logowania xd
|
KONIEC Wtyczek Netflix,Amazon,HBOgo...
|
|
03-12-2024, 10:57 AM
ekino działa, nawet wczoraj oglądałem film na wtyczce bez logowania xd
REKLAMA:
winczuekino działa, nawet wczoraj oglądałem film na wtyczce bez logowania xd Jeśli często robisz zakupy na Allegro, koniecznie wypróbuj kupony rabatowe! Dzięki nim możesz zaoszczędzić sporo pieniędzy na wielu produktach, od elektroniki po ubrania. Kupony są łatwe do znalezienia i zastosowania – wystarczy dodać je podczas finalizacji zakupu. To świetny sposób na uzyskanie dodatkowej zniżki, zwłaszcza na popularne produkty. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować., że kupony na Allegro naprawdę działają i warto z nich korzystać, żeby płacić mniej za swoje zakupy.
19-12-2024, 12:56 PM
Nie ma obowiązku ani potrzeby logowania do serwisu ekino, aby oglądać. Owszem, niektóre źródła jak UPZONE nie odpalą (tu trzeba mieć premkę), ale bardzo często są inne źródełka nie wymagające konta wcale.
Podziękowali: arkady1964
19-12-2024, 01:07 PM
(19-12-2024, 12:56 PM)tele napisał(a): Nie ma obowiązku ani potrzeby logowania do serwisu ekino, aby oglądać. Owszem, niektóre źródła jak UPZONE nie odpalą (tu trzeba mieć premkę), ale bardzo często są inne źródełka nie wymagające konta wcale.na Ekino jest mnustwo materiałów tylko z upzone wiec lepiej premke miec niz nie mieć
31-12-2024, 12:50 AM
21-05-2025, 05:02 PM
Przykro to słyszeć, ale dzięki za informację.
Wygląda na to, że teraz naprawdę nie da się obejść bez urządzeń Widevine L1. Szkoda, że Kodi nigdy nie udało się obejść tej blokady. REKLAMA:
24-05-2025, 05:11 AM
Wyciagnij sobie kluczyk WV czy PR3K i bedzie Pan zadowolony.
Kodi 22 wspiera DRM, wiec to co zrobisz bedziesz ogladac. Stare filmy pobierasz w dobrej jakosci, nie z portali NF/MAX czy Prime. Dla LIVE TV wystarczy, ale masz ciekawsze aplikacje od tego np. Tivimate czy OTT Navigator. Narazie Adas
24-05-2025, 07:19 AM
Nie no panowie nie jest aż tak źle z tym DRM w kodim...
Pisałem tego posta lata temu kiedy amazon wprowadził dodatkowe zabezpieczenia co skutkowało spadkiem rozdzielczości na urządzeniach bez L1 do 480p. Na szczęście nie wszyscy dostawcy treści są tak rygorystyczni. Na dziś wygląda to mniej więcej tak: Netflix - wtyczka działa ok w 1080p tylko w urzadzeniach z linux ARM, na pozostałych albo nie działa albo rozdzielczość 540p (nawet na android L!) Amazon - 480/540p kodi linux,windows, 1080p tylko w kodim na boxie z L1 HBO - 720p na linux,windows, 4k możliwe na boxie z L1 Disney - 720p na linux,windows, 4k możliwe na boxie z L1 skay showtime - ten serwis działa chyba tylko na boxie z L1 inne mniejsze serwisy zwykle umożliwiają odtwarzanie w 1080p niezależnie od systemu/platformy np. ORange,player,polsatbox. Oczywiście mogło by być lepiej - bo ograniczanie jakośći do 540p w dzisiejszych czasach to kpina z klienta który przecież płaci za usługę i powinien móc oglądać na czym chce przynajmniej w tym 720p/1080p... |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|