Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wybór iptv
Kolego @"Łonogrzmot
Twój poziom inteligencji mnie przeraża
Jak i twój pseudonim z forum

Tak ci jakoś przeszkadza , że mogę komuś służyć pomocą .Jeśli posiadam taką wiedzę .
Bo pewnie to ty masz monopol na tego syfnego Trexa i nie chcesz abym koledze wyżej doradził
.Bo ja w odróżnieniu od ciebie jak byś nie zauważył
️ pisałem na konkretny temat i pomoc
A ty się wciskasz z marnym komentarzem ( jak
twój pseudonim z forum)
Odpowiedz
REKLAMA:

@bongo1977 - przestań nadużywać tych znaków zapytania bo będziesz pierwszym który za to wyleci z forum. Tego się nie da czytać.
Zaś patrząc na styl pisania (dziwna lokalizacja kropek i znaków zapytania), to chyba opowiadałeś sam sobie z różnych kont...
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
Odpowiedz
Czy jest opcja kupna samego vod od jakiegoś dostawcy? Interesuje mnie baza filmowa jak w trex.
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
(25-10-2025, 09:44 AM)Łonogrzmot napisał(a):
(25-10-2025, 06:12 AM)adrt8v napisał(a): Jak wy kupujecie trex na alibaba?

Możesz skorzystać z innych platform sprzedażowych, przykładowo:

[Obrazek: goIQB8b.jpg]

[Obrazek: dE3O6wB.jpg]
Ile ja się naszukałem, nakręciłem w kółko, żeby znaleźć coś taniego i konkretnego a tu proszę. Dzięki za ten wpis kolego bo to jest wszystko, czego było mi trzeba. Szkoda, że dopiero teraz ale lepiej późno, niż później.:-) kupiłem na g2g dostałem login i hasło i wszystko śmiga. 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości