Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Titan Vanilla
Star 
@Croton  Na pierwszej stronie niniejszego wątku:
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
wykonałem modyfikacje postu o ustawieniach skórek wywodzących się z Titana. Szczególnie uwzględniłem ustawienia, które będą działać w testowym FF3.  
Zaznaczam, że akurat do tego źródła strimingu tzn. testowy FF3 (ten dodatek nie używa torrentów, tylko przesyłanie strumieniowe) najlepiej jest zoptymalizowana skórka Arctic: Zephyr 2 - Resurrection  (AZ2:R)
Jednak oczywiście, że dodatek testowy FF3 dobrze działa też w skórkach wywodzących się z Titana, to jest Titan Vanilla oraz Titan MOD  (pisząc dodatek testowy FF3 dobrze działa, mam na myśli to co już działa, ponieważ niektóre funkcje nowego FF są jeszcze w trakcie realizacji. Prace nad dodatkiem są w toku i nie ma jeszcze wersji finalnej).

Pozdrawiam

Podziękowali: Croton
Odpowiedz
REKLAMA:

Nie zgodzę się z jednym - że najlepiej dla FF3 jest zoptymalizowana skórka AZ2:R - każda skórka działa dobrze z FF,, nie było żadnych optymalizacji pod konkretne skórki. Z założenia developerzy testują na domyślnej skórce a dopiero potem na innych (gdzie owszem AZ2:R ma zaszczytne miejsce), ale każda skórka która ma obsługę ClearArt będzie wyświetlać dodatkowe grafiki. Ja osobiście używam AH2 i domyślnej skórki i wszędzie wszystko jest OK.

Podziękowali: arkady1964
"Mym sojusznikiem jest Moc, i potężnym sojusznikiem ona jest." -- Mistrz Yoda

Nie odpowiadam na PW
1
Odpowiedz
Star 
(16-08-2024, 02:56 PM)Tomek napisał(a): "..."  każda skórka która ma obsługę ClearArt będzie wyświetlać dodatkowe grafiki. Ja osobiście używam AH2 i domyślnej skórki i wszędzie wszystko jest OK."

Zgadza się, może ujmę to inaczej, skórka AZ2:R jest jedną z nielicznych skórek (mam na myśli obsługę przez skórkę, rozszerzonych informacji, przezroczystości, grafiki), która doskonale działa z testowym FF3. Skórka AZ2:R wraz z FF3 jest to dobry, komplementarny zespół...   Smile

Pozdrawiam

Edycja.  Wracając do skórek wywodzących się z Titana. 

Skórka Titan Vanilla Omega jest dobrym wyborem dla miłośników skórek mających rozbudowane funkcje zmiany motywów, kolorów i fajnie też działa z testowym FF3.

Dla wszystkich fanów Titana, warto też przetestować skórkę Titan MOD i wybrać tę, która bardziej pasuje.
Odpowiedz
Star 
Została wydana nowa wersja Titan Vanilla Omega  v21.24.09.22
W tej wersji naprawiono wykryte błędy i dodano motyw "Charcoal and Blue theme".

Niestety, ale w Titan Vanilla Omega wsparcie dla "Slim OSD"  tzw. "Używaj wąskiego menu ekranowego" dającej dostęp do szerokiego paska postępu filmu zostało usunięte przez autora tej skórki malvinas2. Dla fanów funkcji "Slim OSD", jest ona dalej dostępna w skórce Titan MOD Omega.

Pozdrawiam
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości