Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EPG
(21-06-2025, 03:43 PM)azman napisał(a): Jak się okazało portal PolsatBoxGo jest strasznie upierdliwy i ciężko z niego pozyskać dane dla kanałów FAST pod WG++
Udostępniłem swoje konto i powoli ini się tworzy.

Jak będzie to dam znać i ruszymy z produkcją Smile

Chciałem zapytać czy jakiś progres nastąpił.

Podziękowali: sky02
Odpowiedz
REKLAMA:

comming soon

[Obrazek: kJ7NgKZl.jpeg]

@sky02 możesz powoli zabierać się za robotę.
ramówki FAST i VOD leżą w źródłach Polsat Box VOD

Podziękowali: paul
Odpowiedz
@azman  tak widzę, mam to. Zaczynam klepać.
Dzięki i pozdrawiam Smile

Dodane do WebGrab++.config. Teraz czekamy do jutra, aż się pojawi lub nie bo coś spier.... Wink

Odpowiedz
@paul  sprawdź czy wszystko ok. Ja nie mam dostępu do tych kanałów.
Aktualizacja już jest. No nie wytrzymałem i puściłem wszaśniej.
Przepraszam za pst pod postem Wink

Odpowiedz
@azman @sky02

serwis canal +online   pewnie  dla   canal+ live i  canal+ extra  z  tego serwisu   jest  pobierane   epg  
jest  szansa    coś   ulepszyć  lub   jednak  takie  zródlo   ,   chodzi   canal+ live  1-2-3-4  brak   epg  a na  stronie jest   ,  canal+ extra 2   regularna   transmisja   dopiero  sie  zaczyna od 1 sierpnia  a    my  juz mamy  epg   nawet na wcześniejsze  dni  Smile
Odpowiedz
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Tu nie ma a to z tego portalu się pobiera.

To jest chyba jedyny oficjalny portal C+, chyba że ja o czymś nie wiem.

Daj linka do tych ramówek live które widziałeś to się zobaczy co można zrobić.
Odpowiedz
REKLAMA:

(30-07-2025, 07:25 AM)azman napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Tu nie ma a to z tego portalu się pobiera.

To jest chyba jedyny oficjalny portal C+, chyba że ja o czymś nie wiem.

Daj linka do tych ramówek live które widziałeś to się zobaczy co można zrobić.
 wlasnie   tam   dziś   17 :OO  

[Obrazek: 9wHoTiHl.png]
Odpowiedz
kanały canal+ extra brak epg
Odpowiedz
@Max1000
Zrozum że to nie są żadne linearne kanały tylko wydarzenia transmitowane od czasu do czasu gdy trzeba zarobić parę złotówek na dodatkowo płatnych pakietach albo nie było miejsca by je upchnąć w podstawowych kanałach c+sport

Cała ramówka dla tych kanałów na najbliższe dni to jeden komunikat "Przerwa w nadawaniu"

Extra 1-4 miały być tak zawalone treściami a wygląda to tak że pomieścili się na 1-2 a i wraz jest sporo tam dziur.

Do tego wygląda na to że info o wydarzeniach wstawiają w ostatniej chwili dla tych całych Live i Extra.

Edit

Spojrzałem sobie co było pobrane dziś o 4 w nocy i puściłem proces ponownie o 10:30
Wygląda na to że ktoś w c+ wstał rano dostał nowa listę wydarzeń i coś tam podopisywał do tych extra kanałów
Zobaczymy jak będzie jutro.

info dla @sky02
Grabuję tylko Live 1-6 oraz Extra 1-9
Odpowiedz
@azman kanały canal+ extra tak masz rację a mój blad to taki że epg był brak przede wszystkim na canal+extra 1-2 kanały całodobowe , a ja wziołem i połaczyłem tą wiadomośc z wszystkimi kanałami canal+ extra ktore jak napisałes to tylko sporadyczne transmisje , ale był brak canal+ extra 1-2 w tej chwili te kanały już maja epg .

a jesli chodzi o kanały canal+ extra od 1 do 7 mamy rownież epg w serwis naziemna.info i tam pewnie bedzie lepiej pobieranie bez tych przerw i inne niz ma serwis canal+ online ,

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości