Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EPG
(06-05-2024, 08:38 PM)sky02 napisał(a): @azman  właśnie tak się zastanawiam, czy to już nieprzeginka Wink  @Max1000  mogę Cię prosić o listę tych brakujących kanałów w pliku txt?  Nie  korzystam z PlusX.
Poszło  PW
Odpowiedz
REKLAMA:

(07-05-2024, 05:00 AM)Max1000 napisał(a):
(06-05-2024, 08:38 PM)sky02 napisał(a): @azman  właśnie tak się zastanawiam, czy to już nieprzeginka Wink  @Max1000  mogę Cię prosić o listę tych brakujących kanałów w pliku txt?  Nie  korzystam z PlusX.
Poszło  PW
Miejmy nadzieję że kolega będzie tak dobry i doda nam to EPG ukłony w jego stronę nie inaczej....
Odpowiedz
Dziękuję
Odpowiedz
@sky02 czy sprawdzałeś kiedyś czy z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. mozna wydostac epg ? albo trzeba by robic na wzór viaplay ? miałbyś czas sie temu przyjrzeć .Dziekuje

logo
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
@Max1000  marne szanse na epg, to typowe PPV / VOD. Spójrz na sobotę 2 wydarzenia o 1 godz
<
SOBOTA, 18.05.2024
>
18:00

ORLEN SUPERLIGA, RUNDA SPADKOWA 5. SERIA

ENERGA WYBRZEŻE GDAŃSK - ZEPTER KPR LEGIONOWO

ORLEN SUPERLIGA KOBIET, 28. SERIA

MKS PIOTRCOVIA PIOTRKÓW TRYBUNALSKI - MŁYNY STOISŁAW KOSZALIN
19:00

ORLEN SUPERLIGA KOBIET, BARAŻ, 1. MECZ

MTS ŻORY - AWS ENERGA SZCZYPIORNO KALISZ

I moim zdaniem, trochę przesadzają z cenami Wink
Odpowiedz
(14-05-2024, 05:09 PM)sky02 napisał(a): @Max1000  marne szanse na epg, to typowe PPV / VOD. Spójrz na sobotę 2 wydarzenia o 1 godz
<
SOBOTA, 18.05.2024
>

ORLEN SUPERLIGA, RUNDA SPADKOWA 5. SERIA

ENERGA WYBRZEŻE GDAŃSK - ZEPTER KPR LEGIONOWO

ORLEN SUPERLIGA KOBIET, 28. SERIA

MKS PIOTRCOVIA PIOTRKÓW TRYBUNALSKI - MŁYNY STOISŁAW KOSZALIN
19:00

ORLEN SUPERLIGA KOBIET, BARAŻ, 1. MECZ

MTS ŻORY - AWS ENERGA SZCZYPIORNO KALISZ

I moim zdaniem, trochę przesadzają z cenami Wink
Dzieki  ze   zbadałeś  .Temat  ruszyłem  bo plusx ma dawać  transmisje   z  tego emocje.tv  i  jesli  by  to  zrobił jako  osobne  kanały  to  się  zastanawiałem  czy  bedzie   szansa na  epg  , a  jesli  nie  da tego  jako osobne kanały   to  niema tematu  ,  ale widzie i  tak niema tematu    wyciągnąć  niema  co  i trzeba  by  sie bawić coś na wzrór  viaplay lub  jeszcze  gorzej  .Dziekuje  pieknie  za poświęcony  czas
Odpowiedz
REKLAMA:

Cześć mała prośba o aktualizację jednego z kanałów tzn. podmiana

Luxe TV >>> Canal+UHD France

logo: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

program:

Dziękuję  Wink
Odpowiedz
Odpowiedz
W zamian do usunięcia EPG kanału Ezo TV który już jakiś czas przestał nadawać oraz kanał C4K360. 
Odpowiedz
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości