Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EPG
TNT Sports 5 obecnie zle epg

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

raz NFL Network brak epg
Odpowiedz
REKLAMA:

Odpowiedz
(01-07-2024, 03:10 PM)sky02 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

raz  NFL Network brak epg
Wysłałem małą poprawkę na serwer pl.xml , pl.gz  Sprawdź czy teraz  jest ok na tych kanałach.
Z tnt-sports-5 jest dziwny problem, bo ja mam źródła aż do sports-10 i wszędzie są jakieś transmisje.

NFL   Network     epg   się  pojawiło TNT  Sports   5    ciagle  złe    ...a może masz   TNT   USA    a to jest  UK   
Odpowiedz
Teraz powinno być ok z tym cholernym TNT Sports 5, sekundę temu puściłem jeszcze jedną poprawkę Wink
Odpowiedz
TNT Sports 5 pl.xml , pl.gz jest ok teraz ,zauważyłem na tym pl.xml , pl.gz Eurosport Extra juz jest jako 1 kanał a na plar.xml , plar.gz jeszcze ciągle jest 6 kanałów Eurosport Extra

PS
zmieścisz jeszcze ten kanał Smile

Logo

Odpowiedz
Fightime.pl można dać za kanał Inea Stadion bądź za EZO TV. Oba kanały zostały zlikwidowane.
Odpowiedz
REKLAMA:

(03-07-2024, 09:56 AM)Internauta87 napisał(a): Fightime.pl  można dać za kanał Inea Stadion bądź za EZO TV. Oba kanały zostały zlikwidowane.
Ok dodam  Wink
Edit: Już jest FighTime
  <channel id="FighTime">
    <display-name lang="pl">FighTime</display-name>
    <display-name lang="pl">FighTime.pl</display-name>
    <display-name lang="pl">Fightime.pl</display-name>
    <display-name lang="pl">FIGHTIME.PL</display-name>
    <icon src="http://epg.ovh/logo/FighTime.png" />
    <url>http://www.epg.ovh</url>
  </channel>
1
Odpowiedz
bein sports 3 , canal+ MotoGP , Canal+ rugby , canal+ Foot to Francuskie kanały i brak epg
Odpowiedz
Dopiero co poprawiałem bein sports 3. Ok dostawca nawala zmieniam.
Odpowiedz
Jeszcze przy wolnej chwili, jak będziesz miał oczywiście trochę czasu mógłbyś dodać logo do eurosportów extra 7-8-9.Dzięki wielkie @sky02
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości