09-07-2024, 03:38 PM
To trzeba poprosić @Max1000 bo to On przygotował te logo. Jak zrobi to oczywiście dołączę.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
EPG
|
09-07-2024, 03:38 PM
To trzeba poprosić @Max1000 bo to On przygotował te logo. Jak zrobi to oczywiście dołączę.
Pozdrawiam. REKLAMA:
09-07-2024, 05:27 PM
(09-07-2024, 03:38 PM)sky02 napisał(a): To trzeba poprosić @Max1000 bo to On przygotował te logo. Jak zrobi to oczywiście dołączę.Ok już do niego pisze
15-07-2024, 06:22 PM
Cześć. Mistrzu @sky02 czy mógłbyś poprawić wyświetlanie "Gatunek/Rok" w "pltv". Wyświetla się dwie linie poniżej, jeśli dobrze kojarzę jeszcze ok 2 tyg. wcześniej wyświetlało się poprawnie. W "pl" oraz "plar" jest ok. W załączeniu zrzuty aby to zobaczyć. No chyba że to zamierzone działanie.
16-07-2024, 05:46 AM
Tak to było zamierzone, bo się dublowało. Przywróciłem gatunek.
Pozdrawiam.
Na czas olimpiady do epg dodane Eurosporty:
Logo przygotował @zet71 z By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Pozdrawiam. REKLAMA:
@sky02
epg dla eurosport Olimpiada ostatnio podesłałem ci epg z naziemna ale dziś jak rozpoczeły sie transmisje to stwierdziłem że i to z naziemna jest złe . teraz mam z Polsat box i tu sie sprawdza przykład Eurosport 5 gdzie aktualnie jest transmisja i na tym widać ją .Transmisja z 14:50 By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. Podziękowali: sky02
24-07-2024, 03:18 PM
skromnie zapytam o możliwość dodania epg dla Eurosport 4K ( nie Eurosport 1 4K - tu nie zgadza się epg z programem który jest na E 4K)
dziękuje |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|