25-11-2024, 08:20 PM
(25-11-2024, 03:42 PM)Łonogrzmot napisał(a): Koniec paniki.Potwierdzam. Jest już aktualizacja epg.
Pozdrawiam

Podziękowali: janpawel62, Giersik, adas13
|
EPG
|
|
25-11-2024, 08:20 PM
(25-11-2024, 03:42 PM)Łonogrzmot napisał(a): Koniec paniki.Potwierdzam. Jest już aktualizacja epg. Pozdrawiam ![]() Podziękowali: janpawel62, Giersik, adas13 REKLAMA:
26-11-2024, 08:28 PM
Ehhh większość tylko daj, daj, popraw, daj.
Czemu nie macie pretensji do swoich dostawców IPTV, że Wam nie udostępniają EPG jak płacicie za ich usługę? Podziękowali: RebA, sky02, batorencjusz, adas13, adriannt, Max1000 ![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
26-11-2024, 11:05 PM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-11-2024, 11:08 PM przez giaur500.)
Mój udostępnia. Bierze od was, wstawia na swój serwer i udostępnia. Tak btw, jak widać wyżej ja potrafię sobie sam to wygenerować. Też uważam że powinien się wysilić i generować swoje skoro bierze kasę, zwłaszcza że to nie jest jakoś specjalnie trudne.
27-11-2024, 09:25 AM
Jeśli potrafisz to proponuje sobie generować i nie marudzić jeśli to nie takie trudne.
![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
27-11-2024, 10:15 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-11-2024, 10:17 AM przez giaur500.)
Trudne nie, bardziej żmudne. Bo ciągle zmieniają się nazwy kanałów, dochodzą/wypadają jakieś kanały. Dodatkowo, serwisy lubią nakładać blokady na ip jak wyczają, że ktoś scrappuje od nich content automatem, itd. Czyli wypadałoby najlepiej to robić przez jakieś proxy. Itd. Wszystko do zrobienia, tylko jaki w tym sens, gdy jest w sieci wszystko gotowe.
Tylko się nie dziw, że ludzie pytają gdy znienacka nagle link zdechnie, a nawet na forum nie ma żadnego ogłoszenia że trwają prace, że jest przerwa techniczna - ani też na witrynie serwisu (chociaż tu i witryna serwisu zdechła, więc nie wiem w sumie). Niby za to nikt nie płaci, to wszyscy powinni się zamknąć - może i tak, ale pytać będą.
27-11-2024, 11:02 AM
Nie gwarantujemy w żaden sposób dostępu do usługi. Nikt nie musi się tłumaczyć, dlaczego, jak długo, po co itp. Więc pisanie jakiś ogłoszeń nie jest naszym obowiązkiem.
Taki jest w tym sens, że tak jak nie było EPG kilka dni tak może nadejść dzień, że już EPG nie będzie. ![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. REKLAMA:
27-11-2024, 03:55 PM
No to jak nie będzie to będę generować sobie sam. Natomiast nie powinno cię dziwić że gdy przestało działać bez ostrzeżenia to ludzie zaczęli pytać. Może gdyby pojawił się stosowny wpis w postaci jakiegoś ogłoszenia to by nie było pytań
27-11-2024, 04:44 PM
Dziekuję za swietna robotę i również twierdze że mimo że epg jest free to nie znaczy aby zapytać osoby odpowiedzialne za tą pracę czy mozna skorzystać na większa skalę , Jak i Dotacja jest czym Super .Dziękuję Bardzo
28-11-2024, 08:14 AM
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-11-2024, 08:15 AM przez giaur500.)
Jako że sam też umiem wygenerować epg i wiem o co w tym chodzi - mogę spytać czemu nie generujecie tego na dłuższy okres? Ja bez problemu wygenerowałem na 11 dni a można jeszcze więcej. Wygenerowanie pliku na 11 dni zajęło mniej niż godzinę, więc nie jest to jakiś wielki koszt.
I tak btw, z Onetu działa bardzo powoli, teleman np jest kilka razy szybszy. A żeby przyspieszyć, trzeba odpalić kilka zadań równolegle a potem połączyć wygenerowane pliki w jeden duży.
28-11-2024, 11:19 AM
Przy tylu nazwach kanałów i tak EPG jest opasłe i zawiera wystarczającą w naszyj opinii ilość dni.
![]() Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|