Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tvbox do 160 zł
Witajcie.
Odnośnie X96 Max Plus 4/64 mam pytanie. Wyczytałem na forum, że s905x3 jest nowszą wersją od s905x2 i nie wszystko tam hulało co powinno. Czy już wszystko jest jak być powinno włącznie z ewentualnym Coreelec?

Zależy mi, aby wifi, bluetooth i ethernet działał oraz fajnie gdyby filmy działały płynnie w 4k Smile
Odpowiedz
REKLAMA:

(18-09-2020, 09:49 AM)tomis69 napisał(a): Wyczytałem na forum, że s905x3 jest nowszą wersją od s905x2 

Dobrze "wyczytałeś", masz plus [Obrazek: r010.gif]

tomis69 napisał(a):nie wszystko tam hulało co powinno

[Obrazek: a010.gif]  [Obrazek: g058.gif]  [Obrazek: a040.gif]

tomis69 napisał(a):wifi, bluetooth i ethernet działał oraz fajnie gdyby filmy działały płynnie w 4k

Mając onegdaj, kontakt z kilkoma sztukami X96 Max Plus 4/64, po użytkowej poprawnej konfiguracji, szybkim łączu, w zasięgu silnego sygnału, na systemie Android, z definicji urządzenie działa wręcz nieziemsko [Obrazek: m025.gif]

tomis69 napisał(a):ewentualnym Coreelec

Lepiej trafić nie mogłeś, mamy na tutejszym forum uznane, wybitne autorytety na wymienionej płaszczyźnie systemowej, oddajmy im głos...[Obrazek: g060.gif]

tomis69 napisał(a):Witajcie

Puentując, to tylko ~150 złotych, nad czym/po co się zastanawiać? [Obrazek: k045.gif]
Odpowiedz
Co do CoreELEC to będzie działać bez problemu. s905x3 jest wspierane.
Jeśli chcesz nas wspomóc jakąś kwotą możesz to zrobić przez poniższy banner!

[Obrazek: a015.gif]

Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Płaczą, jak sprzedają[Obrazek: a060.gif]

[Obrazek: QagOWbh.jpg]
Odpowiedz
Będąc przejazdem u skromnych, dobrych ludzi posiadaczy X96 Max Plus 4/64, wreszcie miałem "namacalną" okazję sprawdzić jak sprawuje się zasięg sieci bezprzewodowej wymienionego urządzenia, co za tym idzie komfort użytkowy, przy dosłownych "mitycznych" trzech ścianach przeszkód, oraz półpiętra w budynku jednorodzinnym...

Światłowód 600 Mb/s, router FunBox 3.0 na "sztywno" ustawiony tylko na pasmo WIFI 5 GHz, jak widać poniżej między bajki można włożyć teksty o problemach z zasięgiem/odbiorem sygnału WIFI przez współczesne BOX-y, z naciskiem na słowo współczesne...także niekoniecznie jest konieczny kabel do połączenia tanich chińczyków [Obrazek: e025.gif]

[Obrazek: E6WsW2q.jpg]

[Obrazek: 6ahZmdw.jpg]
Odpowiedz
https://allegro.pl/oferta/t95-smart-tv-box-dekodery-android-10-0-2g-16gb-9707331300
Co sądzicie o tym boxie? Jest wersja 16,32,64ram.Warto go kupić. Wszystko na nim pójdzie, nie będzie problemu z wtyczkami?
Odpowiedz
REKLAMA:

szukaj czegoś na amlogic. Np S905x3. Do FHD wystarczy. co masz na myśli mówiąc wszystko? Chcesz zostawić androida w pudełku czy może zainstalować obok CoreELEC?

Podziękowali: biceps
Odpowiedz
(12-10-2020, 07:37 PM)biceps napisał(a): Co sądzicie o tym boxie? 

Za darmo bym nie chciał, hardware jak z poprzedniej epoki [Obrazek: g075.gif]

Podziękowali: biceps
Odpowiedz
Najlepsze że to dostawa z chin... Czyli kupić gówno, pewnie ze sztucznie podbitym androidem w nadziei że kupujesz w PL. A tym czasem na Ali za te same pieniądze rozdają prawilne boxy z s905x3
Widziałem rzeczy, o których wam ludziom nawet się nie śniło. Płonące okręty szturmowe w konstelacji Oriona. Strumienie elektronów jarzące się w ciemności przy wrotach Tannhausera. Pamięć o wszystkich tych chwilach zniknie w otchłani czasu, jak łzy w deszczu. Pora umierać...
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Mi na olx udało się wytargac za 150 s905x3, więc nie trzeba daleko szukaćWink
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości