Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tivimate i teleelevidenie
Wygląda na to że chyba jednak nie ogarniam tego aż tak dobrze. Czekać aż to poprawi Google, lub znajdzie na to obejście iptv lub tivimate czy lepiej zwrócić i kupić coś lepszego ale co?
Odpowiedz
REKLAMA:

(01-11-2024, 08:31 PM)tomahawk5000 napisał(a): Dziwna sprawa

Tak zaiste dziwna, u mnie Google Streamer TiViMate Premium plus lista tele oraz inne listy działają bez uwag.
Odpowiedz
(01-11-2024, 10:06 PM)Łonogrzmot napisał(a):
(01-11-2024, 08:31 PM)tomahawk5000 napisał(a): Dziwna sprawa

Tak zaiste dziwna, u mnie Google Streamer TiViMate Premium plus lista tele oraz inne listy działają bez uwag.
To że działa u Ciebie wszystko nie znaczy że problemu nie ma. Przecież nie wymyśliłem sobie tego
Odpowiedz
(01-11-2024, 09:04 PM)477112 napisał(a): Nie wiadomo czy poprawią. Bo w streamingu legalnym przeplotu się nie używa.
Przeplot to telewizja na żywo ściągana z kabla/sat/kablówki i wpuszczana w iptv to nielegalne a z legalnych to mi przychodzą tylko do głowy tunery sieciowe typu hdhomerun w ameryczce pozwalające ściągnąć z powietrza ichne dvb-t i wpuścić w sieć po ip no i nagrania amatorskie ze starych kamer bo nowe to wszystko wypluwają progresywnie.

Sprawdź kanały gdzie przeplotu nie ma czyli te czysto internetowe typu viva russia, fasty z playera czy eleven 4k / c+ 4k - tutaj wszystko jest progresywne, jak na nich sie nie wywala to problemem jest to co w linku - czyli dekoder głupieje/wysypuje się przy materiale jak ma usuwać przeplot.
Dzięki za info
Sprawdzę
Odpowiedz
Lepiej zwrócić póki masz okazję.
Odpowiedz
Macie pomysł czy idzie odpalić 8h timeshift/archiwum z C+ Online na tivimate?

Streamy działają, da się przewijać ale non stop jest to co na żywo.
Jak wrzuce link w By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.

To bzika cofanie do 8h wstecz na kanałach które to obsługują.
Odpowiedz
REKLAMA:

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości