Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tivimate i teleelevidenie
(15-03-2025, 04:09 PM)sky02 napisał(a): Z 3 € na 5 €

Dla nowych użytkowników, dotychczasowi kwota bez zmian.

[Obrazek: bcoqUmrl.jpeg]

Podziękowali: sky02
Odpowiedz
REKLAMA:

Aha no faktycznie też mam 3eur czyli wystarczy mieć kasę na koncie i będzie działać
Dzięki
Odpowiedz
(18-10-2023, 07:53 PM)adrt8v napisał(a): Ma prawo ciąć przy takiej prędkości.

(15-03-2025, 05:29 PM)Łonogrzmot napisał(a):
(15-03-2025, 04:09 PM)sky02 napisał(a): Z 3 € na 5 €

Dla nowych użytkowników, dotychczasowi kwota bez zmian.

[Obrazek: bcoqUmrl.jpeg]
A wejdz tam jak byś chciał kupić nową listę a nie przedłużać aktywna
Odpowiedz
RebA napisał(a):wejdz tam

Tak, nowa lista 5€.

[Obrazek: wQcApUN.jpg]
Odpowiedz
(02-02-2025, 04:46 PM)477112 napisał(a): [...]Niekoniecznie tele, a tego jak exoplayer zachowuje się na boxach z amlogic, bo chyba tylko tych tego to dotyczy[...]

Pomaga odpalenie na zewnętrznym odtwarzaczu, nie wbudowanym exo.
Przy czym jak pisałem, oficjalne streamy od dostawców = zero stopu, możecie lecieć dzień i noc i się nie wywali.

Daj znać jak na 4.7 się zachowuje.

Ja mogę dodać, że na mediateku też jest ten problem (firestick 4k max 16gb) freez obrazu, a dzwięk leci dalej. Odtworzenie tego samego streama w kodi i jest tylko drobny artefakt w tym samym miejscu.
Odpowiedz
Dlaczego tivimate nie można używać na tablecie? Mam premium i tylko na boxie mogę instalować. W tym wypadku nie mam możliwości oglądania na tablecie swojej listy i muszę instalować dodatkowe aplikacje które przeważnie znowu są oddzielnie płatne żeby mieć pełną funkcjonalność
# Kodi rządzi #
Odpowiedz
REKLAMA:

(24-08-2025, 06:11 AM)adrt8v napisał(a): Dlaczego tivimate nie można używać na tablecie? Mam premium i tylko na boxie mogę instalować. W tym wypadku nie mam możliwości oglądania na tablecie swojej listy i muszę instalować dodatkowe aplikacje które przeważnie znowu są oddzielnie płatne żeby mieć pełną funkcjonalność
tivimate jest nie do obslugi na tablecie czy tez na telefonie
Odpowiedz
Tivimate na tablet czy telefon się nie nadaje. Masakryczna obsługa. Na urządzenia dotykowe polecam aplikację Televizo.
Odpowiedz
Televizo ok, ale tam znowu brak premium powoduje reklamy i inne ograniczenia.
# Kodi rządzi #
1
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości