06-09-2021, 04:58 PM
[CUSTOM] [ATV 9.0 & A9.0] Slimbox
|
REKLAMA:
10-10-2021, 04:28 PM
kilka miesięcy siedziałem na slimbox do ostatniej dobrej wersji 10.5 ( moim zdaniem ) Potem na próbę zainstalowałem ROM od vortex ugoos 0.4.0 i tak zostało . Jak ktoś chce spróbować to tu link do najnowszej wersji 0.4.2 na kilka box-ów
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
10-10-2021, 05:06 PM
ok zobaczymy tylko powie ktos jak zdumpowac firmware z ustawieniami, bo w ustawienia juz mi se nie chce bawic
▂▃▅▇█▓▒░۩۞۩ -=# N.I.X.S #=- ۩۞۩░▒▓█▇▅▃▂
"wiem, wiem że gdzieś istnieje idealny świat gdzie ktoś czyta posty a nie tylko zadaje pytania"
no ja robiłem to przez TWEP
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. nie jestem tylko pewien czy robi backup samego firmware czy ustawienia też ( myślę że też )
@artpaw znamy zgrywa tez i ustawiena, chodziło mi o zgranie, wgranie image
bo tu musze wgrac twrp, zrobic buckup, potem wgrać vortex, jesli twrp mi nie nadpisze ten vortex (roznie bywa), to przywracam, jesli nie, wgrywam twrp i przyrwacam tak dla testow szkoda czasu moze nagraj jak ten vortex działa ▂▃▅▇█▓▒░۩۞۩ -=# N.I.X.S #=- ۩۞۩░▒▓█▇▅▃▂
"wiem, wiem że gdzieś istnieje idealny świat gdzie ktoś czyta posty a nie tylko zadaje pytania"
10-10-2021, 09:17 PM
a tak na szybko podgląd z menu
By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. użytkuje od początku roku i praktycznie bez problemowo . Niestety mój box ma widevine L3 czyli jak widmo nie jest certyfikowany . Netflix w 720p jak się nie mylę a HBO apka odpala ale treść już nie . Nie jest to wina ROM który według mnie działa stabilnie REKLAMA:
02-03-2022, 10:15 AM
Szanowni Koledzy mam starego boxa /ma androida 7/ i 1 gb ramu - to chodzi tak wolno że nie da się z tego korzystać - czy macie jakiś pomysł żeby to chodziło normalnie może zmiana na android tv lub wytczka z tematu
02-03-2022, 12:27 PM
możesz sprawdzić CoreELEC
Jak uzyskać logi: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
03-03-2022, 08:10 AM
(02-03-2022, 10:15 AM)drythm napisał(a): Szanowni Koledzy mam starego boxa /ma androida 7/ i 1 gb ramu - to chodzi tak wolno że nie da się z tego korzystać - czy macie jakiś pomysł żeby to chodziło normalnie może zmiana na android tv lub wytczka z tematuMiałem Coreelec (ale z wersją Kodi 18) na X96mini i działało znacznie lepiej niż Android, zmiana Androida nic nie da, uwierz. Próbowałem chyba każdego jaki był i nie było różnicy między tym, co był wgrany oryginalnie. Jeśli nie będzie przeszkadzała Ci obsługa to wgraj sobie Coreelec.
31-10-2023, 12:27 PM
Czy można tego slimbox-a na C+box instalować ?
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości