Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CANAL+ BOX 4K
(04-10-2024, 07:28 AM)RebA napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
A ma to DVB-T 2?Trzeba dokupić końcówkę do tej nokiA znasz coś lepszego, lecz z DVB-T 2 wbudowanym.
Odpowiedz
REKLAMA:

Witam, dzisiaj przywitał mnie napis na dekoderze
la page que vous demandez est indisponible. si le probleme persiste,vous pouvez contracter iassistance.
Po resecie znikła zakładka z aplikacjami,jest na to jakieś rozwiązanie?
Odpowiedz
(22-07-2025, 12:24 PM)Trezor napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
(09-06-2022, 01:10 PM)dabroviec napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Nie robiłem tego, ale myślę, że musisz przygotować czystego pendrive'a sformatowanego do systemu plików FAT32, wrzucić tam ten plik, odłączyć boxa z prądu na minutę, podłączyć pendrive'a, podłączyć boxa. Reset powinien się zrobić automatycznie.

Proszę o odświeżenie linku bo ten już nie działa. Dziękuję.
Odpowiedz
Tak NA MARGINESIE może kogoś zainteresuje bo do sprzedania jest NOWY Canal+ Box 4K HY4001 DVB-T2 H.265 HEVC Android TV. Model HY4001 to jedyny model z DVB-T2 H.265 HEVC. Pudełko z tym sprzętem jest fabrycznie zamknięte i ZAPLOMBOWANE przez producenta, więc NIGDY NIE BYŁO OTWIERANE. Aktualnie Canal+ Box 4K HY4001 jako PRAWDZIWIE NOWY jest praktycznie nie do kupienia dlatego to OKAZJA. Link do aukcji na AllegroLokalnie: By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować. 

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
Witam
Czy jest jakieś rozwiazanie z głośnym strzelaniem dzwięku podczas zmiany kanałów. Jest to bardzo irytujące. Dodam że nieraz samo się naprawi, czyli ten efekt można jakoś wyeliminować, ale po wyłączeniu boxa z prądu efekt wraca.

By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Odpowiedz
REKLAMA:

(01-01-2026, 07:16 AM)viader80 napisał(a): By zobaczyć linki musisz się zalogować lub zarejestrować.
Nie jestem pewien ale to chyba zależy od ustawień kodeka dzwięku. U mnie też ten problem występuje.
Odpowiedz
panowie jak podpiąć dysk usb jako dodatkowa pamięć ? , podpiąłem pendrive , ale system nie chce mi w nim nagrywać ,ani kopiować na niego pliki (tivimate,x-plore)
Canal +box hy4001 + wolf
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości